Dans + shopping

Nu är jag äntligen hemma. Färdig duschat och fräsch. Dansade idag med gruppen. Var vid politikertorget där i Södertälje. Så vi dansade på marken i regnet. As kul faktiskt. Vart inte genomblöt, däremot vart min rumpa det haha. Men vi åkte ju ner på marken några gånger så vart lite blöt. Sen regnade det också och det bidrog såklart hehe. Men innan det hittade jag en fin långkofta. Tyckte den var mysig och fin så den köpte jag. Så dagen har vart lyckad, så tänkte fortsätta hjälpa min ben&jerry att försvinna nu haha ;)


Vädret

Hej allihopa. Bara sitter här inne nu för det regnar. Och sen går jag ju typ aldrig ut på morgonen ändå så haha. Har precis fixat naglarna bara, grönt och fint. Ska också fixa mig till dansen sen. Egentligen hoppas jag lite på att det ska regna för de verkar vara så mysigt att dansa när det regnar haha. Men vi får väl se. Det står ju att det typ ska det men alla sidor säger olika. Men det är ju inte heller typ riktigt spöregn utan det är mellan spöregn och dugg typ haha.

Outfiten till dansen blir typ antingen springtights eller shorts. Har inte bestämt mig ännu, sen gruppens t-shirt ( alla har fått en likadan ), sen valfri munkjacka typ. Så ska se hur jag gör med det. Sen ska jag nog ha en fläta i håret tror jag. Så det blir bra. Det är ju somsagt typ 4-5 danser i en mix så vi kör på i 5-6 minuter haha. Men uppdaterar senare, typ efter eller nåt.


No

Nu har vi haft idrott. Ganska jobbigt haha, men vi körde bara burken. Men det var nån konstig burken. Och vart tagen av en kille för han kände igen mitt skratt haha. Det va knappt ett skratt men han visste att det var jag haha.

Så nu sitter vi och väntar på Tobbe så vi kan ha no


Jeansen?

Hittade ett par jeans i garderoben som jag visste att jag hade. Men jag trodde bara dom var för små så skulle göra shorts av dom. Men testade dom igår och då passade dom jätte bra! Tror dom har varit lite för stora i benen och jag har alltid haft för mig att dom är för korta. Men detta är typ sista året jag kan använda dom för sen kommer dom bli förkorta. Så jag har dom på mig idag tillsammans med min korströja från bikbok. Kom ju liksom själv med shorts igår, typ ingen hade det mer än jag haha, pinsamt. Men frös ju liksom inte heller haha.

Ska snart gå till skolan iallafall! :)


Lördag

Taggad inför lördag you know. Berättade ju men ska uppträda. Men det är somsagt bara nåt litet på två ställen. Men ska såklart ändå bli super kul. Och alltid lika kul att träffa gruppen, alltid så mysigt.

Men ganska trött så ska göra nåt annat nu haha


Hem från dansen

Nu skjutsar mamma hem mig från dansen. Vi repade för ska uppträda två gånger eller nåt sånt på lördag. Så det ska bli kul.

Det var ganska jobbigt och varmt att dansa idag för alla vart då svettiga och då vart det ännu varmare så det har ad jobbigt haha


Skolfoto

Nu är det skolfoto, pinsaaaamt


Fixade det

Ja som rubriken säger så fixade jag dansvideon till albumet. Jag gick till Edit --> save to camera roll och nu funkade det, men inte i skolan! Kanske var nåt med deras wifi eller nåt men har den nu iallafall :)

Måste förbereda inför skolfotot imorgon iallafall. Så pinsamt för blir alltid så himla ful! Ser as osäker ut och allt. Men iår så får det inte bli så ;)


Hjälp!

Är det nån som vet hur man sparar från videofyme? Laddade ju upp från Mayas mobil för hon filmade danscupen så jag loggade in på min videofyme på hennes mobil så jag fick den där iallafall. Men vill jätte gärna få den på mobilen också. Har testat att gå in på Edit --> save och Edit --> save to cameraroll och det funkade inte. Så vet nån av er om man kan ladda upp den på Facebook och spara där ifrån eller nåt? Tacksam för svar! :)


Matte

Nu ska vi snart ha matte i skolan. Den börjar typ nu så det inlägget blir inte så långt. Har bara försökt få upp 7D's skåp åt dom men koderna funkar ju typ inte så det vart lite svårt haha ;)


Vet inte

Hej! Förlåt för jag inte har bloggat och så. Men skolan tar typ upp min tid nu. Men ska försöka lite mer så bloggen inte står kvar är och ruttnar. Minst två inlägg ska jag försöka med per dag tror jag! Men sen har jag ju typ inga bilder för förde över alla här om dan. Så får hitta några från we<3it eller ta några varje dag haha.


fuji

Förut så fick jag ett mail från fuji att man kunde få 50 bilder gratis som en kampanj eller vad man säger. Så jag satt och redigerade upp mot 30 bilder för skulle ta dubbelbilder till Maya. Och sen när jag var klar med det så såg jag att kampanjen var slut. Klumpig som vanligt att jag inte tittar. Men beställer alla dom till nästa gång om det kommer sånt igen. 
 
 
 
 

Konfa och allt

Ja som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på ett tag. Eller inte idag iallafall. För min syster har haft konfirmations grejs så har var lite busy. Det är fortfarande inte klart än för det blir det ju lite senare, alla har ju inte gått ännu.

Men först åkte vi till kyrkan en timme innan typ för att få bra platser. Vi fick inte dom bästa direkt men hyfsade för vissa såg ju inte ens. Och sen tog det typ en timme tills hela gudstjänsten var klar. Sen åkte vi till farmor och hade allt där, mat och så. Så nu sitter jag här :) så dagen har vart bra! :)


Ballonger i skolan

Idag var de ballonguppsläpp eller vad det heter i skolan. Dom delade upp klassen i ungefär 4 grupper fick en varsin ballong. Så vi gjorde det och sen gick man bara in och avslutade dagen typ. Det var ganska boring men jaja.

Så åt mellanmål och nu ser jag på desperate housewives haha :)


I would, sell my soul To make this go away

Hej allihopa! Helt slut efter dagen haha. Vi gjorde några aktiviteter där på 7D´s IP. Eller först var det sådär att man hade en rockring och en bricka så skulle man transporteras över fotbolls plan eller ja typ så. Sen en grej var att man skulle hitta saker i skogen och så. Sen bygga högsta tornet av "skogens material" hahah, osv.. Men hade bara typ svarta kläder nästan så vart as varmt. 

Tänkte iallafall se på August Rush eller vad den heter. Den är ganska bra så ska se den igen tänkte jag haha :)
Random bild

Mår illa

Asso vet inte vad jag har gjort men mår sjukt illa. Benen är typ som spagetti och allt, är inte sugen på mat och sånt heller. Men ska ju ändå gå till skolan förstås för kommer ju nog inte direkt spy eller nåt ;)

Jeansen åkte på idag iallafall. Med min nya svarta t-shirt från JC. Lite chill sådär.


träääningsvärk, eller? ;)

Idag var vi ju på ett museum med klassen. Eller våran klass, 7B och 7D var på musik museumet och 7A och 7C tror jag var på arme museumet. Jag tyckte det var ganska tråkigt. Man gick bara runt där och lyssnade på olika instrument och bilder så ja det var tråkigt, enligt mig haha. Men sen kan det ju vara så att jag inte är så intresserad av det heller haha. Men sen när vi gått runt där i en timme ungefär så gick vi ut på gården där och åt. Pannkaka hade jag med mig haha. Och sen åkte vi hem och slutade dagen på stationen. Så det var skönt att komma hem igen. 

Men sen när jag kom hem då så satte jag mig vid tv:en och bara chillade för var så trött. Och sen tog jag ju två pannkakor med nutella och åt som mellis hhehehe ;) Sen kom jag på att jag hade ganska många bilder på min mobil. Runt 1000. Så jag förde över alla till datan typ nyss så det var jätte skönt att få bort alla från mobilen. 

Känns som min "träningsvärk" har gått över nu men förut var den jätte stark! Kanske för jag gick lite där i stockholm? ;)
Nikon D3100 - TAMRON AF70-300mm F/4-5.6 LD MACRO 1:2 - Redigerade i Gimp 2.6
Inte så gamla bilder på mig och Maaaaya

Museum

Idag ska vi som går i 7:an åka till ett museum. Eller vi sitter på tåget nu haha. Men det ligger i Stockholm så de tar ju en stund att åka tåg. Så det ska bli skönt att komma bort från skolan, igen ;)

Men så nu fortsätter vi att åka ;)

Bild brist ;)


Sydpoolen med Ida!

Har inte uppdaterat idag som ni kanske har märkt. Men har vart med Ida. Men först var det ju skola såklart ;)

Skolan gick bra, skönt att träffa alla kompisar igen! Mycket roligare nu haha. Lite nya lärare, förändringar i schemat och så. Känns som man börjar sjuan! Och skönt att inte vara minst längre haha. Men hela denna veckan förutom fredagen så är det aktiviteter. Imorgon är det nåt museum i Stockholm och sen håller det på så hela veckan somsagt. Egentligen, konstigt nog skulle jag bara vilja ha vanlig skoldag för orkar inte göra sånna saker hela tiden. Men rätt chill ändå!

Iallafall så mötte jag Ida efter skolan. Sen gick vi hem till henne en stund. Vi chillar typ bara. Sen så gick vi till tåget och åkte dit. Fast först donken. Så sen var vi där på sydpoolen några timmar. Chill! Så nu vill jag bara duscha av mig och sätta på mig mjukiskläder! :)


Här

Här är det jag shoppade där vi var. Vart lite smått till skolan. Behövdes tycker jag. Vill ju ha lite nytt till skolan, som börjar imorgon! Typ panik för vill inte gå tillbaka, ni fattar säkert ;)

Men köpte:
Två t-shirtar från JC, en svart och en lila - 199kr för två tror jag
Vit stickad tröja från JC - 299kr
Svart kofta från h&m - 199kr
Ett skal från glitter - 79kr


var har jag varit

Ja, nu är jag hemma. Som ni kanske listat ut har jag inte vart hemma! Jag och my family har vart i våra kompisars sommarstuga. Jättemysigt! Har inte fått med mig hem så många bilder förutom på hundarna eftersom det inte fanns så mycket att fota där. Vi gjorde inte så mycket utanför huset och tomten om man säger så. Men shoppat har jag. Ett till inlägg kommer snart där jag visat vad jag har shoppat. 


Rätt trött iallafall, och tröttare ska man bli. Ska ju dra och dansa på öppethus för dom ville att dom som var på sommarlägret skulle visa upp danserna och så. Så åker dit sen när jag har ätit. 
Nikon D3100 - TAMRON AF70-300mm F/4-5.6 LD MACRO 1:2 - Redigerade i Gimp 2.6

Sorrysorry

Sorry för ingen bloggning. Men har inte haft tid helt enkelt. Berättar mer imorgon om vad jag gjort i helgen och så. Shopping ingår ;) men ja, jag har trevligt och det är skönt där jag är.

Dels åker jag till dansen direkt när jag åker. Så kommer blogga lite senare och fixa inlägget och så, bara så ni vet! :)


Skolan

Ja snart börjar skolan då. Sista helgen på sommarlovet. Tråkigt men sant :( fast ska bli kul att börja sjuan och att få träffa alla igen. Många fler skratt och dagarna blir på sätt och vis roligare även om man kommer vara trött hela tiden haha. Liksom, upp 06.25. Äta, klä på sig, ut med doggy osv.. Sen skolan, tråkiga lektioner ( för det mesta ;) ), läxor och sånt. Ska bli jobbigt. För slutet av sexan var jobbigt tyckte jag. Kunde knappt hålla koll på läxorna men ändå fixade jag det, så ska det bli i år med. School come first! Men somsagt så får man ta ut det roliga man har kvar på de sista dagarna på lovet och njuta. Så det ska jag göra. Kan ju berätta lite sen om jag gjort nåt spännande eller inte ;))

Ska fixa i ordning mig lite och sånt nu. Först klippa Nova då för hon ser ut som ett troll! Så ja :)


Hem

Blä hatar när inläggen försvinner. Hade skrivit men det försvann. Så nu igen. Är påväg hem från Maya. Åt mat där innan jag gick så är typ proppmätt. Men vi har gjort massor av mat challenge. Inte jag kanske men två andra gjorde typ över 10 stycken, blä säger jag haha!

Men vi sov ju i stugan och det var mysigt. Lite läskigt kanske för man inte kunde låsa eller riktigt stänga dörren helt men jaja de var kul. Många sjrattattacker ;) det var typ det vi gjorde men sånt vanligt :)

Outfit :)


Hos Maya

Nu är jag hos Maya. Vi har typ käkat ben&jerrys och så. Har bara chillat och gjort lite saker. Vi sover här så det blir kul och så. Men tror inte jag kommer uppdatera så mycket för ja, ni fattar ;)


shopping igen haha

Idag har jag shoppat igen haha. Var ute efter en kofta men hittade ingen såklart. Men köpte lite andra saker iallafall. Vart nöjd med det jag köpte. Eller inte nagellacket för resultatet vart dåligare än vad jag trott. Och det kostade liksom 79 kr. Men allt annat vart jag nöjd med. Foundation, och borste till den, nagellacket + ett linne som jag har på mig nu. 

Men imorgon ska jag till Maya. Hon har tjejkväll. Skulle blivit en annan dag men just den dagen var jag borta så det blir imorgon istället. Det ska bli kul och kanske uppdaterar därifrån om det funkar.
Foundation och borste - H&m / 149kr + 59kr 
Nagellack - Åhléns / 79kr

music goes all around

Musiken är det ända jag gör just nu. Eller rättare sätt det ända jag lyssnar på osv. Men har lite svårt för att hitta nya låtar så om ni har nåt tips skulle det vara jätte kul, på låtar då haha. Vad som helst, nej inte rock för det är typ det ända som jag inte gillar. Lugn rock går bra men inte sådär jätte skrikig så man får ont i öronen om man har hög volym, men gärna annat. Och ja jag respekterar om du har den stilen :)
Nikon D3100 - AF-S Micro NIKKOR 40mm 1:2.8G - Redigerad i Gimp 2.6

veckans blogg (?)

...

Börja med veckans blogg? Tror det finns en chans att jag kan få mer besökare med hjälp av det och då kan den som bli veckans blogg  även få mer läsare den med! :) Är det en bra idé eller borde jag strunta i det? Jag tycker det skulle vara kul men ni kan gärna få säga vad ni tycker om det. 

Så kommentera där nere och om ingen säger nåt så får jag väl se själv vad som blir bäst. Men valet är i era händer nu :)

Shopping till skolan osv

Nu har jag precis kommit hem från en liten shopping tur. Jag och mamma bara. Köpte inte så farligt mycket för skulle behöva mera kläder haha, enligt mig. Men lite vart det ju. Dels en ny väska för den jag hade förut var lila så den passade inte till allt + att den var så otroligt liten så fick trycka ner sakerna när jag liksom hade idrott samma dag som dansen. Men det var 100kr rea på den plus så var vi medlem så den kostade 300kr istället för 500kr så det var super.

Vi stannade till på ecspresso house och fikade lite. Värsta goda choklad muffinsen. Får se om finnarna ploppar ut? ;) haha nej men den var ju typ bara gjord av choklad och me love choklad.

Aja detta köpte jag:


min dag idag

Hej! Idag har jag bara ätit frukost haha. Men klockan är ju bara strax över 11.00. Men fotade en larv också haha. Men har aldrig sett en sådan förut men grannarna sa att det var en fjärilslarv så får väl tro på dom. Den är ju väldigt hårig haha. Men måste städa rummet iallafall. Fast ska se på desperate housewives emellan tänkte jag ;) Sen fixa naglarna för dom ser hemska ut just nu.

Igår efter dansen iallafall så gick vi på kräftskiva hos min farbror. Men sen gick jag hem för var så himla trött efter dansen som ni kanske fattar ;) Sen chillade jag typ bara och åt upp mitt sista godis, sen somnade jag. 
Nikon D3100 - AF-S Micro NIKKOR 40mm 1:2.8G - Redigerade i Gimp 2.6

Dansvideos, några av dom

Om du är med och dansar och inte tycker det är okej att jag har kvar videon så säg till! :)


Sova 04.00

Vi har dansat ganska mycket nu på "natten" haha. Men sen har vi kört catwalk och så förut.

Bilden är ju på dom där pizzorna. Smakade en jätte stark sås. Tog typ en millimeter på kniven och höll på att dö. Nej men har aldrig smakat nåt så stark, drack man vart det värre haha. Usch. Men vi ska väl sova snart haha :) så ja :)


Pizza

Hej! Nu har vi gått på typ små uppdrag och sånt. Så ska samlas snart och visa upp lite och så. Men sen ska vi bara chilla. Sen ska vi äta stora pizzor och sånt. Sen ska vi dansa ragga dancehall tror det stavas så. Men sen ska vi bara chilla, se på film och sen. Orkar inte skriva mer men gö det sen.


Övernattning

Idag är det övernattning på dansstudion. Ska bli kul, dansa all night long you know ;) nej inte riktigt så kanske men nästan haha. Ska och har filmat lite. Så kommer komma upp en video på lördagen tror jag på videofyme men lägger upp den här med så :)

Vill bara att ni ska veta om det inte går att lägga upp bilder så är det för att jag inte har wifi. Det brukar bli så men hoppas det går fast tror inte det.

Iallafall. Mamma skjutsar mig och Ida dit med all packning och så. Sen har vi två lektioner med i mellan går vi till donken tror jag. Ska köpa godis oh sånt där också. Men det ska bli kul! :)


Fjärde

Idag så har det vart lite bättre än dom andra dagarna. Först popping ( sög hahah ), sen modernt och sen streetjazz. Vi är runt 20 stycken i gruppen så vi körde grupper typ hela tiden. Missade ju moderna igår så fick lära mig allt idag men den är super rolig att dansa så de gick bra ändå. Allt ska visas upp på lördagen men först är övernattningen imorgon. Åker in till 10.00 med all packning och det. Sen har vi två lektioner och sen så börjar övernattningen typ. Jag och Ida sover på samma madrass då för vill inte sova själv på värsta stora madrassen. Men vi gjorde ju så förra året också så det blir bra.

Ligger iallafall här i sängen med novis. Så himla trött vill bara ta ett bad eller nåt, ska väl det sen kanske haha. Men kommer bli bättre uppdatering imorgon!


tredje dagen på danslägret + mer

Vet inte om detta är jätte kul att läsa och så, med dansen alltså. Men ska försöka göra lite fler inlägg för nu blir det ju bara om dans och ett inlägg om dagen. Men men, denna veckan ut blir det så. 

Idag på dansen så var jag bara kvar till lunch. Eller åt inte ens där. För det jag gjorde var att jag gick på begravning. Men nu är jag hemma från det. Men först hade vi streetjazz och sen house. Streetjazzen gick ganska snabbt men fixade det iallafall. Sen housen, jobbigt så måste träna mer på den. Det känner nog nästan alla tror jag. Och det jag missade tänkte jag lära mig lite snabbt imorgon om jag kan haha. 

Men har ju 35 i mina dansskor, och jag har 33 egentligen. Så får blåsor och ont i fötterna när jag dansar med dom, så tar mina gamla denna gången och ser om det blir bättre, för dom passar bättre :) 

Men på fredagen blir dte mer uppdatering för sover där på dansstudion då och så :)
Nikon D3100 - TAMRON AF70-300mm F/4-5.6 LD MACRO 1:2 - Redigerade i Gimp 2.6

Bilder från kompisars ö.

Andra dagen på danslägret + mera dans

Andra dagen idag då. Tufft. Andra lektionen sög, pågrund av mig, ingen annan! Men första var house igen, jobbigt som i, ja ni fattar nog vad jobbigt betyder haha, fast detta var riktigt jobbigt. Men sen vart jag as hungrig så hade bara en mandarin med mig + att vi skulle äta på donken så hade ju bara den och vatten. Men fick typ näringsbrist eller nåt, överansträngt mig typ, nåt sånt. Iallafall, ni vet typ ögongloben. Mellan ögonfransarna och ögonbrynet där det går in lite. Där fick jag som huvudvärk fast i ögonen. Så satt hela den lektionen ( 1 och en halv timme ) med tröjan för ögonen så det vart svart för dom. För vart liksom känslig för ljus på nåt wierd sätt. Aja men sen gick jag Ida och Oscar och åt på donken. Det gick över typ direkt vilket var så sjukt skönt för då kunde jag slappna av till sista lektionen.

Men imorgon är jag bara där fram till lunch av personliga själ, nej men inget som har med mig att göra men tänker ändå inte skriva ut det här, ingen big deal. Men får slappa lite där förutom att jag måste lära mig den delen av koreografin på några dagar som vi gör på den lektionen men har två till med henne på denna vecka så det blir bra :)

Tåspetsskorna ska inte lämnas tillbaka, inte ännu iallafall. Det var 10 dagars öppetköp eller vad det nu heter, sådär som man bara har 10 dagar på att lämna tillbaka det man köpt. Men sen så försökte min lärare få tag på min balettlärare men hon var utomlands tror jag.. Så mamma ringde till dansbutiken i Stockholm och frågade om vi kunde få lite längre så vi skulle slippa åka tillbaka, lämna dom och möjligtvis åka tillbaka om det skulle vara så att vi skulle ha dom denna termin. Vill liksom inte att dom är för tighta när min fot fortfarande växer. Så vi kunde lämna tillbaka dom i början av terminen om det är så att vi inte skulle ha dom. Super snällt! Så det vart jag glad över för skulle inte palla åka till Stockholm hela tiden pga. det.

Så ja. Hoppas ni har en bra dag, eller haft eller vad man säger (:


Första dagen på danslägret

Ja denna vecka kommer jag ju typ bara uppdatera om dansen så läs om ni vill :)

Första dagen var iallafall sjukt tuff. Först så delade vi in oss i grupper så gjorde vi en liten hejaramsa och sånt vanligt. Sen började då första lektionen. Han vi hade var engelsk och det var ganska kul haha! Men har aldrig vart så svettig som jag vart idag. Jobbigare än vad man tror att bara jobba med fötterna. Vi körde "kriss kross", vet inte vad det blir på svenska men man skulle iallafall hoppa först med höger ben fram och vänster bak och sedan tvärt om, i tempo! Fatta hur jag höll på att dö när det också är typ 40 grader i salen för att alla svettades. Men det var jätte kul!

Sedan lunch i en timme. Hade med mig snabbis mat haha. Vi ska äta ute imorgon, donken it is. Men vi får väl se om vi hinner på en timme men har vi lyckats förut så kan vi nog göra det nu hehe.

Men andra lektionen ( vi hade bara två lektioner för vi gjorde dem där andra sakerna på morgonen ). Men på den så hade vi new style. Super kul stil som går snabbt och så, me liiike. Typ girly girl style men ändå så cool.

Och nu är jag påväg hem från stranden. Så skönt att bara ta ett dopp sådär. Men nu vill jag verkligen hem och titta tv och slappa! ;)

Bild brist!


Första dagen

Hejsan! Idag är första dagen på danslägret, taggad? Ja. Kanske kommer få träningsvärk eftersom man är så otränad på sommarlovet så det ser jag mindre fram emot. Först ska vi väl bara samlas där och prata lite och sen ska vi dansa popping hahah. Det är en av dansstilarna jag suger på! Usch, man ska ju spänna sig snabbt för att då till det där "rycket". Får se hur det går haha

Ska snart ta på mig shorts eller nåt för det är så varmt. Men sen byter jag om igen haha. Aja kanske lägger upp bilder sen.


kompisars ö

Nu är jag hemma! Eller för ganska länge sedan. Hade typ spagetti ben när jag kom hem så orkade inte sätta mig vid datan direkt haha. Så låg i soffan en stund och vilade. Sen resten av tiden så har jag redigerat alla bilder. Var somsagt bara natur bilder som jag nämnde i nåt annat inlägg. Men klumpiga Adelia kommer alltid fram. Hade redigerat alla bilder jag skulle ha, sen gick det inte och vända på EN bild. Så då skulle jag bara stänga ner den bilden mnen såklart så försvann alla bilder som jag hade redigerat, och dom var klara och allt men inte sparade. Så fick redigera om dom haha. Men aja det gör inget. 

Har iallafall haft det bra på ön. Väldigt mysigt där alltså. Vi åker ju tid nästan varje år och det är super mysigt. Bara vara där och gå ner till bryggan som är precis vid huset. Vet inte direkt om jag har fått nån solrand. Blev lite bränd bara vilket jag inte brukar. Men vem blir inte liksom? ;) Aja ska sluta babbla och hålla på, här kommer några bilder :)
 
Nikon D3100 - TAMRON AF70-300mm F/4-5.6 LD MACRO 1:2 - Redigerade i Gimp 2.6
 
 

Hem

Ja nu är vi påväg hem. Åkte med båten från ön sen bil, snart färja och sedan bil igen haha. Så kommer hem om typ 2 timmar eller nåt. Ska redigera lite bilder då och lägga ut haha. Tog inga idag faktiskt, lat. Men fick några fina bilder som jag gillade! Kika in och håll koll :)


Nöjd med bilder hittills

Hejsan! Har tagit ganska mycket bilder. Några stycken jag har som "favoriter" men dom får ni se sen när jag har datan. Blir nästan bara natur bilder såklart haha. Men dem är fina!

As varmt idag igen, inte i vattnet haha. Men man blir så trött av värmen så orkar knappt göra nåt hehe.

Går fortfarande inte att ladda upp bilder :(


Sköööönt

Har precis kommit upp till huset. Så skönt att bara vara och ligga på bryggan där precis vid vattnet. Alltid lika mys här. Svin varmt, typ 40 grader, nej men jätte varmt iallafall haha. Lite skönt när det blåser faktiskt jämfört med i huset där det bara är varmt. Lite brunare har man väl blivit, LITE. Ska försöka bli lite brunare nu för är så hiiiimla vit. Ser ut som ett spöke eller nåt haha.

Inte plockat upp kameran ännu men har ju lite tid på mig. Ska slänga på mig lite kläder istället för bikini och ta lite på alla fina grejer här, utsikten liksom.


Tänkte ladda upp bilder men har så dåligt internet eller nåt men ska försöka senare! :/


Lite off

Hej allihopa! Kommer vara lite off resten av denna vecka och nästa. Danslägret är ju nästa oh sen har jag lite andra saker på gång. Men bloggar när jag får tid, men bloggen kommer i andra hand! Kameran följer med och sånt. Inte på danslägret men dom andra sakerna iallafall.

Bild från när Nova fyllde 6 år den 31 haha :D


om dansen

Just nu sitter jag bara här, med fläkten i ansiktet och öppet fönster. Så himla varmt! Dels kanske för att jag har dansat nyss i källaren haha men sen är det ju bara allmänt varmt ute. Har ångrat att jag inte har dansat eller åtminstonde strecthat på sommarlovet för är otroligt ovig nu, eller asso gemfört med hur jag var förut. Så eftersom det är dansläger nästa vecka så tänkte jag att jag strecthar och dansar upp mig nu eller vad man säger så jag slipper ha träningsvärk varje dag då haha för brukar få det. Men vissa saker var som vanligt men vissa saker tex. att gå ner i split och spagat, det var tufft nu haha. Och innan sommarlovet när dansen var så kunde jag redan gå ner på höger ben, mitt fel hehe. 

Och en sak till, hade ju köpt ett till linne i Visby och lite småsaker, men linnet kan ni se på bilderna med mig och Maya ett-två inlägg under.
 

RSS 2.0