hemma

Jag har faktiskt vart i familjens kompisars sommar stuga. Eller nu är det väl vinter stuga haha, men deras stuga iallafall har vi vart i. Vi gick på isen lite åt mycket godis och sånt. Är jätte illamående men äter fortfarande godis haha. Jag har iallafall shoppat där. Köpte ett linne och en tub topp som ni kan se under. Nu är jag iallafall hemma och det vill jag vara några dagar haha. 

Just nu lyssnar jag på musik, alla lol låtar ;) Sen så har jag redigerat lite bilder från där vi var :)
Nikon D3100 - Nikkor 50mm - Redigerade i Gimp 2.6
Visst är Nova söt på bilden längst upp haha? :)

Linne: Grått | Gina Tricot | XS | 99kr
Tub-topp: Vit | Lindex | XS | 99kr

Mums

Hej! Lite senare idag kommer det up vad jag har shoppat, så ni vet.

Men har fått tre påskägg och lite pengar så det är jag jätte nöjd över haha. Jag har ju egentligen godis förbud men det fortsätter jag med efter påsken, eller när mitt godis är slut. Får bara ont i magen och blir illamående om jag äter för mycket. För har inte ätit så där mycket godis på jätte länge, så det är inte det godaste jag ätit heller. Ben&jerry är det haha för det är det jag äter på helgerna. Jag ska snart äta frukost tror jag.

Instagram: adeliat
Heter typ adeliat på allt, videofyme, kik, tror på weheartit om jag inte har från Facebook där, men på alla sånna saker och har det mesta skulle jag tro. Så följ mig gärna på allt sånt :)


Många frågor

Får rätt många frågor angående mina läsare, eller hur många jag har per dag. Jag kan säga att det är upp mot 20 läsare varje dag. Är faktiskt glad över det för känner många som har haft sin blogg mycket länge men har mycket färre. Så upp mot 20 utan att länka på Facebook eller något, fast länken ligger ju på min instagram fast det gör den hela tiden så det blir nog inte så jätte mycket skillnad! Men tack till alla läsare! :D


Vaken

Nu har jag precis vaknat. Kl. Är åtta. Är rätt trött så orkar inget. Har typ inget speciellt att säga men ska iallafall fota lite idag, fast kommer nog inte blogga så mycket i helgen ändå. Men kommer ju blogga haha.

Vet någon vad som händer om man kopplar bloggen till instagram? Om man kan välja vilka bilder som läggs upp typ eller om det bara blir typ dom 6 senaste? Skulle bli super glad om ni visste så då kan ni kommentera.


ska ta ett bad

Nu ska jag ta ett bad! Så skönt. Ska ha ansiktsmask och hårinpackning också så det blir skönt! Har bara städat idag, och chillat för den delen, så därför känner jag mig så ofräsch så tar ett bad nu haha. Har liksom fortfarande pyjamas på mig. 

Bäddade iallafall om min säng, vädrade, dammsög och skurade så är väl rätt nöjd med min storstädning i rummet haha.
Nikon D3100 - Nikkor 50mm - Redigerade i Gimp 2.6

godmorgon alla fina bloggläsare

Godmorgon!

Snart ska jag äta lite frukost! Ska ta nutella mackor haha. Bra start på en fredag :') Såklart ska man ju även se let´s dance så det blir ju kul för det har jag längtat efter det! Eftersom det är långfredagen idag så blir väl denna dagen lång, eller inte. Men kommer väl bara chilla för har ingen styrka kvar. Kan hända att jag kaaaaanske går ner i källaren och stretchar lite för det är inte så jobbigt. För till midsommar ska jag kunna gå ner i spagat på båda benen och i split. På höger kan jag men inte på vänster och inte split. 

Så nu ska jag ta och äta lite så skriver jag senare :)
Ska väl komma på nåt roligt inlägg :)
Nikon D3100 - Nikkor 50mm - Redigerade i Gimp 2.6

nu är det lov

Nu är det äntligen lov! Så gick ner i källaren direkt när jag kom hem. Tog lite kort och så. Sen ska jag dansa lite också. Men fick ett diplom i skolan idag iallafall haha. Fattade inte att jag skulle få och sen när dom ropade upp mitt namn så var det rätt pinsamt. Men dagen har gått snabbt men ändå långsamt för det ända man längtar till är ju lov. Fast redovisade min sak i so idag. Det var ju det här att man skulle gemföra alla religoner. 

Just nu sitter jag bara och skriver här och lyssnar på super bra musik, från favvo filmen lol såklart :') Nu ska jag ta och dansa iallafall :)
 
Nikon D3100 - Nikkor 50mm - Redigerade i Gimp 2.6

Loooov

Nu är sista dagen här och sen är det lov. Det är typ någon diplomutdelning också fast den är mitt på dagen tror jag. Så hoppas att denna dagen går snabbt för vill verkligen ha lov nu!

Hoppas ni diggade bilderna som jag och Maya tog igår haha, eller som vi var med på.

Just nu ser jag på topmodel iallafall. Snart ska jag välja kläder och platta håret, lite fin måste man väl vara då ;) Skriver väl mer när jag kommer hem och så.


sååå kul med bästis

Hej! Nu har precis Maya gått hem och jag har redigerat lite bilder. Vi hade jätte kul för vi skulle stå på händer men vi lyckades typ en gång så ni får kort på alla gånger när vi failade hahah. Sen tog vi lite andra bilder också , dom var  roligare hahah. Men har haft jätte kul idag, menar det verkligen hahahah. Och innan vi tog kort så lockade vi håret. Eller asså det är typ som en locktång , bara lite kantig. Ni kan se på bilderna under på den :) Mer bilder kommer imorgon.
 
   
Nikon D3100 - 18-55mm objektiv - Redigerade i Gimp 2.6
Älskar dig Maya 

kulikul

Nu är jag och Maya hemma hos mig, igen haha. Vi pratar med lite folk och har det chill. Vi har precis ätit och så. Men imorgon är det ju lov, jätte skönt! Vet inte hur länge det är men typ lite mer än en vecka kanske? Någon som vet? 
Idag slutade vi tidigt, så skönt. Sen om man var klar med alla no saker som kan skulle göra så fick man göra vad man ville. Så hade typ en kvart kvar så då fick man göra vad man ville. Så det var jätte skönt och det var liksom sista lektionen också.
Nikon D3100 - Nikkor 50 mm - Redigerade i Gimp 2.6

Sanningar

Jag älskar alla mina kompisar.
Jag älskar pannkaka och mjölk men gillar inte tacos och läsk.
Jag hatar folk som sätter sig på en bänk och tar upp hela den med hjälp av sin väska haha.
Jag har storlek 33 i skor, kan ha 32.
Jag ska vara med i en danscup.

Vart några iallafall! Men idag ska jag nog vara med Maya och sedan är det bara en dag kvar till påsklov tror jag haha :) Allt är bra med mig och det hoppas jag att det är med er också. Bloggar ikväll och då får ni lite bilder också :)


super happy

Hejsan! Nu har Vendela och Hanna gått hem från mig. Vi dansade och koreograferade en dans. Vi gjorde ungefär en minut på den. Jätte kul! Men är lite nervös om man ska behöva visa den inför hela skolan liksom haha. För skolan ska typ rösta fram ett bidrag av alla som tävlar i våran skola till finalen. Men ska fråga någon lärare hur det kommer att vara. Skoldagen har vart bra. Jag och Maya gick hem till mig på lunch rasten och hämtade mina spanska böcker för har man inte dom så får man frånvaro. Snart måste jag iallafall duscha eftersom vi dansade ganska mycket och så. Har iallafall haft super kul och så. Imorgon tror jag att jag ska vara med Maya.
Nikon D3100 - Nikkor 50mm - Redigerad i Gimp 2.6
Sorry för alla bilder på Nova men orkar verkligen inte redigera nya bilder haha.

Dans

Idag efter skolan så kommer Vendela och Hanna hem till mig. Vi ska träna lite inför danscupen så vi kan vara med och tävla! Kommer bli kul, om det blir så förstås! Ska plugga matte också tror jag.

Bloggar väl när dom har gått tror jag, så då kanske jag kan skriva lite sanningar om mig själv eller något. Så titta in lite senare :)


Imorgon

Imorgon kommer det bilder istället , orkar inte nu eftersom det är topmodel! Men vill bara säga tack till alla ni som läser och kommenterar fina saker! Blir super super glad! Har bara suttit i mitt rum i en halvtimme och tittat på videos från videofyme haha. Men nu ska jag fortsätta att se på finalen i topmodel ;)


Tjenahoppsan

Tjenare, nu är jag snart hemma från dansen. Var super kul för vi gjorde en ny koreografi till Justin Bieber ( boyfriend ) den gick mega snabbt så filmade så jag kan träna hemma sedan. Men är rätt trött nu och så, och jag kan gå ner i spagat på höger ben! Snart på vänster! Och idag är det ju våffeldagen så såklart måste man ju äta våfflor haha :D bilder kommer efter jag har ätit!


tjena maya

adeliat.blogg.se


Nu är det minsann dans i skolan

Idag har vi idrott direkt på morgonen. Det är min gamla danslärare som kommer att vara där så det kommer bli jätte kul! Fast glömde mina skor på dansstudion så har inga skor haha :/ men får väl vara barfota eller något. Har precis ätit frukost och så. Gick upp lite tidigare för vaknade av någons ring klocka och trodde det var min men sen när jag åt så ringde ju min .. Men aja det var bara typ 10 min haha. Men skriver senare iallafall :)


nyklippt nova

Hej! Nova var rätt långhårig så klippte hennes ansikte lite, svansen också, inte så mycket på kroppen men ska se med mamma om jag ska klippa kroppen också :) Men tog lite söta bilder på henne, hon är verkligen så söt! Nu ligger hon och sover och vill väl förmodligen inte bli klippt mer haha :)
Nikon D3100 - Nikkor 50mm - Redigerade i Gimp 2.6

svaren på frågestunden

Sorry att ni fick vänta men här är svaren:

Varför tycker du att jag är bäst?
Svar: Jaa du, ingen aning

Vilken är den bästa bok/film du har läst eller tittat på?
Svar: Ingen bok, men favvo filmen är "lol" :)

När börjar vi vara igen?
När jag får tid min Maya

Hur många bilder har du på mig? // Maya
Svar: På mobilen har jag +110

Vem gillar du minst i klassen?
Svar: Nästan alla är väl snälla och så men vissa är jobbiga och taskiga

Blont vs brunt hår
Hamster vs marsvin
Svart vs vit
Rosa vs blå
Pizza vs hamburgare (mc donalds isåfall, eller bk)
Äpple vs apelsin
Jordgubbar vs hallon
Sommar vs vinter
Dans vs fota ( älskar att fota med självklart )
Facebook vs instagram
LOL vs Y.O.LO
Foundation vs konciler
Nikon vs Canon
Utlösare vs stativ
Brun vs svart väska
Sandra vs Amanda (finast namn)
Lång vs kort
Bästa årstiden att fota på? 
Svar: Sommar!

Favoritmat? Efter pannkaka ;)
Svar: Fläskfilé och rusti ;)
Favoritfilm?
Svar: lol , filmen alltså ;)
Favoritartist?
Svar: Har ingen favorit sådär ;) Rihanna är ju alltid bra, och Anton Ewald , har lite blandad smak
Högsta dröm?
Svar: Har inte nån dröm sådär, men eftersom jag älskar att dansa så kanske jag skulle vilja resa lite utomlands och dansa kanske, funderar alltid på att skaffa hund när jag blir äldre också haha
Förebild?
Svar: Funderar inte så mycket på sånt :)
Snyggaste kändis killen? haha ;)
Svar: Douglas booth, Anton Ewald

Hur gör du pannkakor?
Svar: Som man brukar, men mina blir alltid extra goda eftersom jag har vaniljsocker i om alla vill ha det, jag är ju expert på pannkakor

Favorit glass?
Svar: En Ben&Jerry, vet inte riktigt vad den heter just nu, men på ena sidan är det choklad glass, sen typ choklad sås imitten och på andra sidan vanilj glass med kakdeg haha

Vem är din bästa vän?
Svar: Maya
Vad är din favvo mat?
Svar: Pannkaka
Skolans mat bra dålig?
Svar: Den suger
Hur mycket tycker du om din klass på skala 1-10?
Svar: 8

Hej Adelia:)
Hur mår du?
Svar: Hej Linn.V, jag mår bra , hoppas du också mår bra

Vilken är din favoritfärg?
Svar: Rosa
Vad är skillnaden med ditt förra objektiv med det nya?
Svar: Mitt förra, eller mitt andra ( 18-55 ) kan man zooma på, bakrunden blir inte så jätte suddig. Mitt nya blir bakrunden jätte suddig på, bättre ljus men man kan inte zomma :)
När fyller du år?
Svar: Jag fyller år den 26 April, så det är snart :)
Har du fler djur än Nova?
Svar: Nepp, men har haft tre kaniner och två undelater och sedan Nova :)
Vilken är den bästa årstiden att fota på? tycker du!
Svar: Sommaren är bäst för då finns det mycket fina färger och mycket att fota, dne sämsta är vinter.

Hur länge har du dansat?
Svar: Jag har dansat sen jag var fyra tror jag.
Vad dansar du?
Svar: Streetdance, Jazz, balett, och sen är det en gästlektion och då kan det vara vad som helst :)
Idol?
Svar: Ingen, men sen finns det ju många bra, bla. dom jag sa där uppe :)
Favvo Ben & Jerry?
Svar: Den jag skrev där uppe , kakdeg på ena sidan, chokladsås imitten, choklad glass på andra sidan.
Hollister / Gina?
H&M / BikBok?
Duscha / Bada?
Godis / Glass?
Glad / Arg?
1D / JB?
Vår / Höst?
Kanin / Hamster?

Vem är du kär i?
Svar: jaa du,

Hur mycket är du intresserad utav smink? 1-10?
Svar: Ska jag vara ärlig så gillar jag inte smink mycket alls. Föredrar hellre att vara naturlig men samtidigt så brukar jag ju ha maskara och ibland conciler. Men typ 4 kanske.



Det var alla, hoppas ni vart nöjda :D

 


Sista chansen

Godmorgon allihopa! Nu är det sista chansen att fråga på frågestunden! Fråga på bilden där det är själva frågestunden som ligger några inlägg under för om ni bara frågar på inlägg som jag skriver så blir det så komplicerat haha ;) Så fråga på nu! Kan vara vad som helst men svarar inte på dom som är jätte privata! Den slutar runt 11.00 eller nåt sånt :) Men igår så dansade ju jag , sen pluggade jag so efter för det behövdes! Det ska jag göra idag också! Men det är efter jag svarat på alla frågor! :) 

Nikon D3100 - 18-55mm objektiv - Redigerade i Gimp 2.6

Earthhour

Nu är det earthhour så släck alla lampor och tänd lite ljus. Själv sitter man i mörkret och ser på fångarna på fortet. Så har inte så mycket att skriva om ville bara uppdatera och lite så :)


ge mig sommar

Blev inte så många men det gör väl inget ;) Tänkte att jag svarar på frågestunden imorgon så idag är det sista chansen att fråga skaker :D 
   
Nikon D3100 - 18-55mm objektiv - Redigerade i Gimp 2.6

Tacktacktack

Nu är jag påväg hem från dansen. Hade tydligen fått med mig nån annans balett sko så hade två vänster skor och den ena var för stor så ska höra med en tjej som inte var där idag. När jag kommer hem blir det ett inlägg med sommar bilder så ni vet :D

Och vill säga tack till alla som kommenterat på frågestunden hittills! Jätte kul med alla bra frågor som ni ställer! Men som sagt när jag kommer hem och kanske har ätit och duschat så får ni massor av sommar bilder! :D


Vaken kl 06.30

Vaknade 06.30 fast jag igentligen skulle kunna ha sovit till 08.00. Ligger bara och håller på med mobilen och så. Har fått in jätte bra frågor till frågestunden så tack till alla som frågat! Men fråga gärna mer saker och så!

Ingen träningsvärk från dansen igår iallafall så det är jätte skönt! Men allt är bra med mig iallafall! Efter dansen idag ska jag plugga so och skriva klart på datan och så. Vi håller på att jämföra saker i religioner och jag har bara gjort en sak så jag ska jämföra en till hemma för vi har bara tills på tisdag på oss .. tror jag. Idag tror jag att lite somnar bilder kommer iallafall!


helt slut

Nu har jag kommit hem från dansen. Det var jätte jobbigt för våran dans lärare bara satt på låtarna hela tiden så det vart inga pauser, så vi köttade bara. Men det var jäääätte kul! Är iallafall sjukt trött nu så bara ligger i sängen och slappar vid datan! Men dagen i skolan har vart bra. Fast vi tog typ hela lunch rasten till att äta, det brukar vi oftast inte. Men var skönt ändå på sista lektionerna, engelska, so och bild. älskar fredagar i skolan för vi har bild sista lektionen , vet ni hur skönt det är ? :D
Nikon D3000 - Nikkor 50mm - Redigerad i Gimp 2.6

Nova

Snart ska jag ut med Nova, sen får jag skjuts till skolan. Men jag är lite trött eftersom det är morgon och jag går upp ganska tidigt. Men annars är allt bra med mig iallafall. Min dator funkar som den ska nu och det är ju bra, så imorgon tror jag så får ni lite sommarbilder. För hinner inte idag med det. Vid halv åtta igår så gjorde jag so, eller jag ren skrev det hemma för skulle nog inte kunna göra det i skolan. Men sen såg jag på tv lite och den var jag så trött så gick och la mig kl. 21.00 :o Hade ju dansat och lite så men aja haha.

Glöm inte att ställa lite frågor på andra inlägget så blir jag jätteglad! :D


frågestund

Hej! Nu är det frågestund! Så fråga många frågor såklart :) 

min data funkar!

Hej! Min data funkar nu, men såg att den skulle göra en uppdatering innan man stänger av den så det blir väl samma som förut. För den laddade aldrig upp helt utan jag nöd tryckte den eller vad det heter så den stängde av sig men den kommer ju säkert göra samma sak som förut. Men har dansat och lite så och efter detta inlägget ska jag plugga so och spanska. Håll utkik här för lite senare kommer ett frågestunds inlägg och på det inlägget så för ni fråga :) 
Nikon D3100 - Nikkor 50mm - Redigerad i Gimp 2.6

Data och dagen

Hej! Min data håller fortfarande på med den där saken så blir inga bilder i dag heller, eller bra mobil bilder :( Ska se om jag kan göra något åt det.

Men min dag har väl vart bra. Hamburgare i skolan idag så det var gott. Sen ska jag plugga lite också. Så den är ändå ganska chillad :) men ha det bra så skriver jag kanske sen.


Blir inget

Blir inga bilder som ni kanske har märkt. Mil data håller på med någon uppdatering, eller den har uppdaterats och nu ska den typ konfiguera service pack står det, den har liksom vart på 30 % sedan 3 timmar :( så vet inte när den blir klar! Och min mobil är fixad , pappa fixade den ! :) men då vet ni det iallafall :(


Bilder

Senare kommer lite bilder, sommar bilder bara för att jag längtar till sommaren :( Min dag har väl vart bra , inte den bästa kanske men den var okej. Veckan efter lovet ska vi ha nationella prov, i no. Men det är ju rätt långt kvar så det gör inget haha. Men har precis ätit mellis. Så nu ser jag på tv. Kan inte hålla på med min mobil så mycket utan laddare. För om jag inte ens håller på med den drar det jätte mycket batteri! För en gång så råkade jag ta slut på mobilens batteri , eller det var i måndags tror jag. Två gånger i rad gjorde jag det, sen dess har den dragit jätte mycket batteri som jag sa utan att jag håller på med den. Om det har blivit så med eran nån gång så kommentera gärna! Och skriv gärna en kommentar på förra inlägget om jag ska ha frågestund eller något sånt! :)


?

Vill ni att jag ska ha frågestund? Skriv gärna under! Eller har ni något annan tips på vad jag ska göra? Bara att säga så får vi se om jag gör det! :D


chillar bara

Hej! Vart inge plugg för orkade inte, det är ändå tills på tisdag haha. Men gjorde en design men den vart oerhört trist, den var bara grå. Men just nu orkar jag inte fixa en ny så gör det någon annan dag. tänkte dansa idag men det orkade jag inte heller, för har typ värsta träningsvärken i benen , vet inte varför. Men annars är jag super glad över en sak, danssak ;) Är ju glad annars också men aja haha. 
   
Här får ni en före och efter bild, såklart blir det myyycket skillnad.
Nikon D3100 - 18-55 mm objektiv - Redigerad i Gimp 2.6


Tjena

Hej, är inte med Maya idag för hon skulle åka någonstans med skolan för det var någon skol aktivitet. Men ligger bara här och chillar med Nova över mig .. Men vet inte om jag ska göra om min design igen för är verkligen inte nöjd. Men vad tycker ni? Har ätit mellanmål och så och sen ska jag plugga lite spanska tror jag. Men det har ju snöat jäääätte mycket idag! Vill bara ha sommar igen. Känns som värsta is tiden! Kan inte fatta att jag ville ha vinter förut! Men hoppas att snön försvinner snart!
Instagram bild


Min dag

Hej. Min dag idag kommer nog vara att jag ska vara med Maya haha. Men får vi en läxa eller så , då gör jag den. För läxor är ju alltid viktigare eftersom jag redan dansar väldigt mycket och det tar ju bort läxtid. Så så kommer det vara. Tog på mig min blå hollister tröja. Den är igentligen lite förstor men har en "bandeau" under så det blir mycket snyggare. Idag tog jag också på mig den för den är långärmad, tänk om det blir kallt igen i skolan haha. Allt är bra med mig, lite trött kanske men ändå rätt utvilad. Så då skriver jag senare! :)


snow, again

Hej! Idag har jag ju vart med Maya, hade skoj. Sen åkte jag till dansen och hon gick hem för det ligger på vägen ner till station. Just när vi skulle ta på oss skorna och så , då började det snöa. Men som tur var när vi kom ut och skulle gå så snöade det inte och det var inge snö på marken. Men nu snöar det förfullt igen, sååååå dåligt. Men dansen var jätte kul. Man fick själv stretcha och typ göra 20 armhävningar och 100 situps. Så det gick snabbt att stretcha och så. Sen dansade vi bara så det var kul. Så nu ligger Nova i mitt knä och sover. Men jaa, det var min dag :)
Nikon D3100 - 18-55 mm objektiv - Redigerade i Gimp 2.6

blogg

Fixade bloggdesignen lite för det såg ut som dom två bilderna som var svartvita smälte ihop med varandra och den var så ful ( bilden jag tog bort ) så jag la till en på mig och Maya :)

slutade kl. 9.00 i skolan

Idag vart det så kallt i skolan så att alla fick gå hem. Tårna typ frös jätte mycket och jag hade bara t-shirt på mig. Maya följde med mig hem för hon hade inga hemnycklar. Hon kunde gått hem men vi skulle ändå plugga ( för det var man tvungen att göra ) så då följde hon med mig. Och sen ska jag ju ändå dansa så då när jag går till tåget så går hon hem till sig. Men vi hade kul på vägen hem för det var iskallt och då delade vi halsduk haha. Men nu är vi hemma iallafall, vi ska plugga sen. 
Nikon D3100 - Nikkor 50mm - Redigerade i Gimp 2.6 


Min dag

Hej! Har precis plattat håret och gått ut med Nova. Gick lite tidigare idag med Nova så hon skulle hinna göra allt ( ;) ) och så jag kunde platta håret. Men snart ska jag gå till skolan. Det är ju inläsningsdag så man får ju göra vad man vill. Först har vi so tror jag så det är ganska chill. Sen idrott i typ 1 och en halv timme haha. Men skriver mer sen mitt på dagen tror jag :)


kalas

Hej! Har vart på kalas idag. Farfar fyller år så då åt vi lite fika där och hade kul med små kusinerna. Vi åkte dit runt kl.2 och åkte hem typ vid kl.4, så vi va där en stund iallafall. Men annars har dagen bara vart chill. Har inte gjort så mycket än att fixa med bloggen, kalas och dansa :) Kanske blir nåt mer men då skriver jag om det sen. Sen fixade jag det där med kommentar sakerna så det ser ut med färrgen på texten och så som vanligt. 
  
Nikon D3100 - 18-55mm objektiv - Redigerade i Gimp 2.6

Outfit

Hej, tänkte visa min outfit nu så skriver jag mer sedan :)


ny bloggdesign

Har nu gjort en helt ny bloggdesign. Vart inte sådär jätte nöjd men den får duga tills sommaren kommer för då blir det lite mer färger ;) Men vissa saker vet jag inte hur man fixar som ex. när man ska kommentera, där är samma textstils typ eller skuggan på den som jag hade förut, men det gör inget. Men skriv gärna vad ni tycker. Vet att den vart lite tråkig men orkar liksom inte fixa en design som tar typ 2 timmar att göra haha. Nej men skriv gärna en kommentar så blir jag glad :) 
Så ser den nya ut om ni inte ser den, gjord i Gimp 2.6 :) 

Dagen

Hej! Hittills på dagen har jag bara slappat, ätit frukost och andra chill saker. Ska ju somsagt göra en ny bloggdesign idag om jag har tid och fixa med bloggen lite. Tänkte dansa lite mer idag också och verkligen försöka kunna gå ner i spagat. Men får se om jag hinner det. Men allt är bra med mig och det hoppas jag att det är med er också! :) tack till alla som läser!


Kompisar

Nu har jag och min familj precis kommit hem från några kompisar. Vi åt mat och lite sånt. Det var chill för vi såg på en film men hann inte se klart ;) Har ingen träningsvärk som tur är. Och imorgon ska jag nog göra en ny bloggdesign tror jag. Men skulle bara slänga in en kortis om det så hejdå! :)


sååååå trött

Hej! Nu ligger jag bara och slappar i sängen. Är helt slut! Först balett i en och en halv timme och sedan gästlektion som också är så lång. Men lektionerna för övrigt var bra! Och är jätte glad för det var pytte lite kvar tills jag kunde gå ner i spagat på höger ben, eller med höger fram. Och sen hade jag och dom andra rätt på läxan så det var bra. Så kännder mig nöjd iallafall och det är ju bra. Men min dag var så att jag vaknade kl. 08.00. Chillade, åt frukost och klädde på mig. Sen skjutsade mamma mig till bussen som gick strax runt kl.10.00. Sen åkte jag till dansen. Först tittade vi lite på läxan och sen stretchade vi innan baletten för det är bra. Sen hade vi balett i ungefär en och en halv timme. Sen hinner vi bara byta om och kanske äta om man har med sig något. Sen hade vi gäst lektion i en och en halv timme. Efter den lektionen så kom mamma och hämtade mig och sen handlade vi och åkte hem. När jag kom hem åt jag mat, köttbullar med makaroner. Och nu sitter jag här och slappar ;) Men dagen har vart bra hittills iallafall! :)
Nikon D3100 - Översta: 18-55mm , understa: Nikkor 50mm objektiv - Redigerade i Gimp 2.6
                                   

Dans

Hej! Har precis ätit mat nu. Men nu ser jag på tv. Idag är det dans igen! Får se om läx saken blir bra idag. Och så skönt med helg! Bort från skolan! Och speciellt alla prov och förhör! Annars är allt bra , hoppas det är bra med er också! Har inte bloggat från datan så mycket med det kommer jag idag efter dansen! Så då får ni lite gamla bilder, för orkar verkligen inte gå ut och fota och inte ha något att fota haha. Men lite bilder får ni ju iallafall. Snart ska jag börja fixa mig iallafall och så skriver jag efter dansen!


Why walk when you can dance?

Hej! Nu sitter jag i bilen påväg hem från dansen. Det var grymt! Alla körde hårt och vart svettiga! Jobbigaste passet hittills tror jag. Vi gjorde en ny dans , eller vi ska inte dansa den på elevshowen för det är en annan grupp som ska ha den. Men älskar ju den som vi ska dansa där också, men denna var så glad och det gillar jag. Skönt med helg iallafall, eller ska ju dansa imorgon också. Men är helt slut i kroppen, så just nu sitter jag och dricker Loka ( utan bubblor för det hatar jag ) som är iskallt, så gott efter dansen med kalt vatten. Lägger mig nog på soffan direkt när jag kommer hem.

Bilden beskriver mig just nu, trött men ändå glad , och svettig hehe ;)


Klar med proven

Äntligen klar med proven nu! Dom var ganska lätta fast ändå kluriga. Men har iallafall 45 min kvar att slappa och göra vad man vill, förutom högljudda saker såklart. Men jag lyssnar på musik och chillar. Tog inte med mig någonting att äta eller så för orkade inte fixa och kände inte att jag behövde det. Men typ alla som är klara ( ganska många ) sitter och håller på med mobilen , som jag haha. Det här var då sista nationella provet i matte. Förutom ett muntligt fast det ska vi ha på en vanlig lektion. Men nu ska jag ska jag sluta babbla haha.


Np

Idag har jag nationella prov i matte igen. Inte jätte kul att sitta med ett prov en hel förmiddag, eller det ät två pass så det blir två prov. Men just nu ser jag på topmodel. Hinner aldrig se när dom fotograferas för måste vakna kl.6 då. Men ser bara dom avsnitten jag missat. Men nu ska jag byta om så hejdå :)


den bästa av dom alla

Hej! Idag har jag vart med Maya. Hon gick hem typ 16:45. Men vi gjorde en rolig sak i källaren, hahah. Men tog inga bilder men ni får några gamla. Och min hund Nova, haltar :/ Först haltade hon och då gick det över. Men sen imorse klev hon kostigt och nu kan hon inte gå på högra fram ben. Men det är typ i "armhålan" hon har ont. Men vi ska se om det går över annars får vi åka till veterinären :( Men därför har det inte blivit så mycket blogging förutom imorse. 

Hade även NO prov. Det gick bra, tror jag. Hade svårt med typ 2 uppgifter av 12 eller vad det var men tror jag fick rätt. Imorgon är det även matte prov, nationella. Hoppas det går bättre en det andra, men som tur är så kan det bara höja inte sänka! Så det är jätte skönt tycker jag! Sen slipper jag idrotten också men på inläsningsdagen på måndag så ska jag ändå ha idrott i en och en halv timme haha.
Men just nu skriver jag ju här men annars läser jag lite bloggar och lyssnar på musik. Har ingen bra musik på min spellista just nu förutom typ 3 låtar. Men orkar inte byta hela tiden så kör igenom listan ändå haha. Men här får ni iallafall några gamla bilder på mig och Maya.
Nikon D3100 - Två översta bilderna: 18-55 mm objektiv, två understa: Nikkor 50mm - Redigerade i Gimp 2.6
                                    



Prov i no

Idag har jag alltså prov i no. Det handlar om syror och baser typ. Och pH värde och sånna saker. Men har precis valt vilka kläder jag ska ha idag så då kan ni få se dom, fast för er som kommer se mig i skolan om det finns några som läser så vet ni ;)

Men igår kollade jag på film. Såg step up 1. Ville se den för på dansstudion sa dom att det skulle vara lite av det temat så då såg jag på den, ska förstås se dom andra också. Den var bra , inte den bästa filmen jag har sett men den var bra :)


emma.w

Har precis kommit hem från Emma. Hade jätte kul hos henne. Vi fotade , chillade, spelade wii och sånt. Men snart ska jag plugga No. Har prov i det imorgon. Men matte provet gick bra tror jag. Sista pappret i sista häftet hade jag lite problem med men tror det löste sig, hoppas jag. Men annars har dagen rullat på bra. Efter nationella provet hade vi lunch och sen bara två lektioner så det var chill iallfall. Men är rätt trött nu ( som vanligt ;) ) , nej men asså det var ändå rätt kallt idag och vi fotade ju ute men det var mysigt. Sen har jag inte gjort mycket mer. 
Nikon D3100 - Nikkor 50 mm - Redigerad i Gimp 2.6
                                   

Provet

1 delen på matte provet var bra, andra var svårare. Men det gör inget för typ alla säger att den var svår. Men har lunch nu så orkar inte skriva .


Nationella i matte

Snart ska vi ha nationella prov i skolan. Eller sitter fortfarande hemma men det börjar direkt. Men är inte nervös för i 6:an kan det bara höja inte sänka. Fast jag ska ju försöka höja det. Men nu ska jag fixa lite frukter och sådant som jag kan ta med mig så skriver jag på första rasten hur passet var.


keep on walking

Hej! Har inte pluggat något som jag skulle. Men har sett på film, kommer inte ihåg vad den heter men den var svensk haha. Ska plugga engelska efter jag har skrivit här iallafall. Dagen i skolan har vart bra iallfall. Vi hade typ ett förhör i spanskan, det gick väl bra tror jag. Fast asso det var bara några glosor, typ 17 tror jag. Men i helgen tänkte jag göra en ny design till mig själv. Ska inte ändra om i mallen som jag försökte förra gången, ska bara ändra designen och bakrunden, och färgen på rubriker och sånt. Men nu ska jag plugga :)
Nikon D3100 - Nikkor 50mm - Redigerade i Gimp 2.6
                                   

Skola

Nu sitter jag i skolan och lyssnar på musik. Har precis ätit mat och det var inte så jätte gott. Men skriver sedan när jag kommer hem.


Pluggdag

Hejsan! Idag blir det en pluggdag för mig tror jag. För vi har förhör på torsdag i engelska och NO prov. Så måste verkligen plugga till dom sakerna.

Men igår lockade jag håret så jag fick lockigt idag. Kände bara för att göra det haha. Men det är typ inget kvar idag, bara på vänster sida. Men ska kamma igenom det efter jag har vart ute med noven. Men annars är det bra med mig och hoppas att det är bra med er! Skriver senare idag!


skinnjackan

Här kommer bilden på skinnjackan för er som ville, den ser jätte ful ut och stor men självklart är den snyggare på ;) 
Nikon D3100 - 50mm objektiv - Inbyggda blixten - Redigerade i Gimp 2.6
                                   

Ingen dans i skolan eller nu

I början av dagen var det ju idrott, vi dansade men det var bara lite folkdans. Och efter lunchen i skolan ringde mamma och sa att det inte skulle bli någon dans för våran lärare var sjuk. Jätte tråkigt för var verkligen sugen på att dansa. Men får ju dansa hemma, det går ju lika bra fast det är inte lika kul såklart ;) Dagen har vart bra och chill. Vi hade hemkunskap i slutet och jag fick vara med Maya. Vi gjorde pannbiffar med ris. Det vart ganska starkt och salt, och riset failade vi med för vi brände fast i bottnen på kastrullen. Men det vart väl okej iallafall. Men nu sitter jag i soffan. Ska precis börja äta så skriver från datan sedan, men så har min dag vart :)


Dagen

Hej! Just nu ligger jag och myser med Nova. Ska snart gå till skolan och vi har idrott direkt så sätter alltid på mig idrotts kläder direkt på morgonen. Men jag undrar vad vi ska göra på gympan för dom har sagt att den dansstudion jag dansar på skulle komma. Men vet bara inte om det är idag haha. Men hoppas på det! Är inte så trött idag iallafall så det är bra! Men skriver senare , kanske när jag är i skolan om det funkar.


shopping

Idag har jag shoppat. Köpte en skinnjacka för det behövdes verkligen! Typ alla går med vår jackor och där kom jag med min vinter jacka. Men nu har jag iallafall köpt en. Vet inte om ni vill ha bild men det är en vanlig. Sen har jag pluggat lite balett med två andra, och skrivit 2/3 övningar som vi skulle göra. Har städat klart mitt rum precis också haha. Men sen ska jag ner i källaren och dansa lite tror jag. Måste träna på alla danser. Men är fortfarande rätt trött men ska inte lägga mig och sova för då kommer jag inte kunna sova på natten ;) 

Nikon D3100 - Nikkor 50mm - Redigerad i Gimp 2.6
                                   

bilder från igår

Hejsan! Idag tänkte ju jag att ni kunde få se lite bilder från igår! Redigerade några stycken. Vi lekte rätt mycket så det ligger fullt med leksaker överallt som vi måste städa upp snart haha. Men killarna lekte brandmän med pappas gamla brandmanshjälm. Det tyckte dom var kul, och att leka med lampor. Är rätt trött idag iallafall. Vart ganska sent eftersom det var mello. Synd att inte Anton vann. Försökte rösta två gånger men det vart bara upptaget haha :( Men Robin vann ju. Gillade inte den låten sådär jätte mycket direkt, men det var väl kul för han och alla som hejade på honom :) Just nu lyssnar jag på lite musik och skriver här såklart. Hoppas ni blir nöjda med bilderna. Lägger inte upp alla nu för tror jag lägger upp bilderna i omgångar eller hur man säger. Så det inte blir så många på en gång.
   
   
Nikon D3100 - Nikkor 50mm - Redigerade i Gimp 2.6
                                   

Bilder

Imorgon kommer bilderna från idag på små kusinerna så ni vet. Just nu ser jag på mello med dom. Nu är Det Anton så hejdå :D


Kusinisar

Idag kommer våra kusiner till oss, och farmor tror jag. Så det kommer väl några bilder sen hoppas jag. Har precis duschat iallafall och så. Håller bara på att mysa nu. Är jätte trött för idag var det ju balett och gästlektion. Nu har vi börjat med en dans i baletten. Vi hann ganska kort på den. Gästlektionen ägde! Den var jätte rolig och idag dansade vi till Justin Bieber igen. Så det var kul!

Idag är det ju final på mello också! Hoppas Anton Ewald vinner! Hoppas verkligen på han! Han dansar jätte bra så det är ju typ det som gör hela showen! Eller vem hejar ni på? Någon speciell? :) kommentera gärna!


Godmorgon

Hejsan! Breaking dawn part 2 var jätte bra! Men fattade typ inte vad dom skulle göra eller asso jag menar varför. Så jag bara såg på den. Men annars var den jätte bra! Och idag är det dans igen! Ska bli kul. På gästlektionen idag ska vi ha min gamla danslärare så det kommer bli grymt! Men snart ska jag äta tror jag, annars hinner jag kanske inte. Bloggar när jag kommer hem så ni får lite bilder.


Breaking dawn part 2

Snart ska jag se nyaste och sista breaking dawn. Ska bli kul. Fast får ju inte se den på bio för är för liten eftersom den är från 15 år. Men sätter man på lite bra ljud och högre blir det nog bra. Det var det ända jag ville säga!


Stretch

Nu åker jag bil hem. Har ju vart och dansat. Vi stretchade hela lektionen för våran andra lärare var ju bortrest som jag sa. Men nu är jag trött i hela kroppen och vill bara sova. Men skolan har vart bra. Det var rätt chill på idrotten för vi höll på med redskap och det var inte jobbigt alls. Ska göra balett läxan klar också med alla andra i våran grupp på kik. Men ni kan gärna följa mig på instagram om ni inte redan gör det, jag heter adeliat :)


Skola

Hej! Snart ska jag gå till skolan. Matte provet är direkt på morgonen så det gäller att vara pigg. Sen har vi idrott :/ och efter skolan ska jag ju dansa, vi bestämde oss för att vi skulle ha en stretch lektion för våran lärare som vi egentligen har är utomlands. Så det blir rätt chill. Men nu ska jag nog gå, hejdå!


plugg

Nu stor jag att jag ska plugga lite. Matte och spanska, eller spanskan är det inte så bråttom med men matte prov, det har vi imorgon. Fast känner mig ganska säker på det för det var typ bara delat och gånger med 10 och 100 med decimaler som man skulle kunna och kan det tror jag, men därför ska jag kolla igenom lite :) Men dagen som jag skrev i förra inlägget har vart bra. Hann dansa lite innan maten men sen när jag åt så vart jag proppmätt och nu vill jag inte få håll om jag dansar. Men hann träna lite spagat och så. Och till påsk, då ska jag verkligen kunna gå ner i spagat, nästan där nu. Men är bäst på höger men om vi ska få påskägg av våran danslärare ska vi kunnna gå ner på båda sidorna så måste träna typ varje dag! Men snart ska jag plugga och sen ska jag duscha! Och jag sa ju att jag skulle testa och göra en sak med håret, det var nämligen så att man gjorde flätor och sen plattade man på dom. Så vart det vågigt. Man kan ju även sova med flätor om man har typ blött hår men detta gick betydligt snabbare så hann göra det på morgonen iallafall. Fast det vart mycket vågigare på vänster sida så det vart typ ingen skillnad på höger sida bara att det vart pytte lite fluffigare. Men nu ska jag ta och plugga lite matte. 
Nikon D3100 - Nikkor 50mm - Redigerad i Gimp 2.6
Finaste Maya ♥
                                   

Harlem shake

Haha idag gjorde vi en harlem shake med klassen. Det var många som inte ville vara med eller , inte vågade vara med. Men jag var med iallafall. Det var väl kul och vi gjorde det i slutet på no lektionen. Och no lektionen var ju kul. Våran lärare gjorde något experiment med syror och så , så det var rätt chill iallafall. Sen ska jag plugga lite iallafall!


nya objektivet

Hej! Nu har jag vart och fotat med mitt nya objektiv, nikkor 50mm. Det var jätte bra och så. Fast som vanligt får jag ju skylla på att det inte finns jätte fina saker att fota så då blir det lite trist. Men själva objektivet i sig var jag nöjd med iallafall. Men nu ska jag försöka mig på något som jag såg på en blogg nyss, med mitt hår :)
Nikon D3100 - nikkor 50mm - Redigerad i Gimp 2.6
                                   

Kanske kanske kanske

Kanske går ut och fotar efter jag har ätit och sett på topmodel, men sen kanske jag går ut, annars får ni innebilder och gamla bilder :) Men dagen har väl vart bra! I slutet på no lektionen körde några i klassen och jag en harlem shake. Den vart dålig så vi ska göra en ny imorgon :) Och idag måste jag plugga lite matte tror jag. Och göra hemkunskaps läxan :( och balett läxan :s fast den gör jag nog imorgon tror jag. Men skriver mer sen så då får ni lite bilder också.


Morgonen

Vaknade typ 5 min tidigare innan mitt larm fast trodde att det ringde. Men det gör ju inte speciellt mycket direkt. Men idag ska jag nog ut och fota tror jag. Om jag inte gör något annat. Men tror jag kommer det. Och nu på morgonen i skolan har vi musik. Man gör inte direkt roliga saker på musiken haha men får sova mig igenom dagen. Men hittills har morgonen vart bra så då måste väl dagen också bli det.

Bilden är från när jag och Maya fotade för några veckor/månader sen. Det är alltså inte från den senaste gången :)


Not really sure how to feel about it

Hej! Nu ska jag bada tänkte jag! Ska ha hansikts mask och hårinpackning tänkte jag. Det som är dåligt med håringpackningar är att håret blir snabbt flottigt. Men det är ju rätt bra för håret ibland. 

Men jag undrar om jag ska ha någon frågestund snart eller något sånt. För det var väl ganska länge sen och det är hyfsat många som läser min blogg. Eller vad tycker ni att jag ska göra? Ni får gärna skriva en kommentar :) 
Men nu ska jag ta och bada lite :) 
Nikon D3100 - 18-55mm objektiv - Redigerad i Gimp 2.6
                                   

Film

Nu ser jag på top model. När det har slutat ska jag se på någon film tror jag. Vet bara inte vilken. Men hittat säkert någon. Första skoldagen har vart toppen. Det var rätt kul och träffa alla ändå. Men ni kan gärna skriva några film tips!


Skola

Idag är det skola! Inte så kul. Vill bara sova igen, fast vem vill inte det ;) Men snart ska jag klä på mig kläder, gå ut med Nova och sen gå till skolan, efter jag har slappat ;) Men har ingen träningsvärk från dansen som tur är! Men skriver nog i skolan tror jag :)


dans

Nu har jag kommit hem från en lång dag. Hade bloggat från mobilen men bilderna syndes inte och kunde inte ta bort inlägget från mobilen så fick starta datan. Men då redigerade jag lite bilder också. Men idag har jag alltså vart på det där leklandet i Eskilstuna med min kusins barn och min moster. Vi var väl där strax efter 10 skulle jag tro för dom öppnade 10 och det var ingen där när vi kom. Hade inte träffat dom på ett tag så kände att det var dags att göra något kul med dom och det tyckte dom var kul! Sen direkt efter det skulle jag dansa. Det tar ju drygt en timme att åka dit men direkt skjutsade min moster mig till dansen. Hade en halvtimme på mig att byta om och chilla lite där innan vi skulle dansa. Sen dansade jag i en och en halv timme och sen skulle vi till farmor och äta middag. Fast han åka hem först och byta tröja och sådär. Fixa mig lite ;) Sen vart min familj somsakt bjudna på middag hos farmor. Det vart kött och potatis och sen åt vi lite glass. Så sen åkte vi hem och nu sitter jag här. Är rätt trött nu! Och imorgon börjar skolan :( Fast ska bli kul att träffa vänner efter denna korta vecka. Har ju inte hunnit sakna dom på sådan kort tid. Sen har jag ju vart med Maya och Emma iallafall :) 

Nikon D3100 - 18-55mm objektiv - Redigerade i Gimp 2.6 
                                   

Kusinsbarn

Hej! Nu ser jag på tv, vakna med nrj. Vaknade för en kvart sen ungefär så är rätt trött ändå. Men idag ska jag vara med min kusins barn. Ska bli kul! Ska nog skriva senare tror jag!
Bilden är från igår haha


2 and 2 gether will never change

Nu har Maya åkt hem. Vi fotade mest. Först chillade vi lite och tittade lite på videor och sånt. Sen fotade vi i källaren och sen gick vi ut och fotade. Hade somvanligt kul med Maya :) Vi tog runt 380 bilder ungefär, så det vart ganska många. Men här kommer lite bilder från idag:
Nikon D3100 - Modeller: Maya & Adelia - Nikkor 50mm objektiv - Redigerade i Gimp 2.6
                                   

objektiv

Kom på imorse att jag skulle köpa ett objektiv. Vi skulle ändå åka till soptippen och åka och handla. Så då åkte vi till mediamarkt också. Objektivet heter Nikon 50mm f1.86 af-s nikkor. Köpte även ett filter till det så jag inte repar det eller något sånt. Har inte fotat ute ännu men tog lite skoj bilder med det. Men sen fotade jag det också med mitt gamla objektiv så ni får se hur det ser ut + filtret. Jag och Maya ska kanske vara idag, om det går för henne, då kommer det nog lite bilder från oss med nya objektivet. Men är rätt trött som vanligt haha. Och imorgon slutar lovet, igentligen. Men i min skola hade vi en studiedag imorgon så vi får en extra dag som lov kan man säga. Men då börjar också dansen. Var rätt skönt att ha en paus men nu längtar jag till den istället.
Nikon D3100 - 18-55mm - Redigerade i Gimp 2.6 
                                   

 

 

Godmorgon

Nu ligger jag och typ halvsover. Har precis vaknat haha. Idag tänker jag INTE fixa med min blogg! Men kanske att jag går ut och fotar eller så. Men skriver senare!


Mello

Har sett på mello nu! Anton var ju bäst! Tur att han gick till final! Men bloggar imorgon , chacha


Orkar inte

Hejsan! Gjorde en helt ny blogg design och pubelicerade den. Men sen om man tittade på min blogg i mobilen syndes inte allt. Höll på att fixa och fixa hela morgonen fram tills nu. Men tog tillbaka min gamla för orkade verkligen inte. Men fixar det någon annan gång iallafall :( Men aja hejdå!
 

bilder

Hejsan! Här får ni två bilder:




Godmorgon

Godmorgon allihopa! Just nu ligger jag bara och slappar i soffan. Ska äta snart för det har jag inte gjort. Men igår iallafall så pluggade jag lite balett eller hur jag ska förklara haha. Och så höll jag ju på med min blogg. Ska fortsätta med det idag och kanske publicera det så ni får se, om jag blir klar förstås. Men idag kommer ni få lite bilder, så titta in här lite sedan. Bakade aldrig mocka rutor igår för var faktiskt inte så sugen på att baka. Hade kanske ätit för mycket eller nåt haha? Men måste träna lite piruetter också. Fick ju som en "hemläxa" att göra det också så det får man ju göra, det är ju trots alt ett sport lov ;) Men skriver lite senare!


Mobil bilder

Glömde att ni skulle få bilder och orkar inte starta upp datan och hålla på så ni får lite mobil bilder :)
Vet inte vilka jag har lagt upp men aja , ni kanske får se repriser :)


ny blogg design

Hejsan! Har fixat en ny blogg design och kodat om lite i min blogg. Men pubelicerar det inte ännu för har lite mer saker att göra :) Men den kommer fel upp någon dag! För den jag har nu är ju lite trist och har ju haft den sen jag startade bloggen nästan. Så det är dags för ett byte tycker jag. Men ska fortsätta på den imorgon tror jag :) 
                                         

I want you to stay

Just nu ligger jag och lyssnar på musik. Har duschat och sånt nu. Är rätt trött och kommer nog ta dagen som den kommer haha. Men bloggar snart igen när jag har redigerat lite bilder.


Baka , igen

Ska nog baka mockarutor igen. För själva kakan förra gången var inte klar. Så när vi skulle skära i den fick vi slänga det som var i mitten men det på kanterna var jätte gott iallafall. Så nu ska jag göra om och göra rätt fast med ett annat recept! Ni kan få se dom också, hoppas dom inte blir dåliga i mitten den här gången haha.


RSS 2.0