Mums med mat

Har kommit hem från dansen och så nu. Hat hunnit äta bk också. As gott. Så nu ska jag spendera resten av kvällen med att titta på jackor och förhoppningsvis hitta någon snygg! 



Höst eller?

Mössa, vantar och halsduk. Tror hösten är påväg. Träden har ju börjat färga säg så nu vill jag bara att dom ska ramla ner så man kan ta lite fina bilder! Kanske börjar med en ny header då men inte om det är typ en vecka så är hösten slut haha. Får se helt enkelt :)



söndags wanties

Nu kör vi en sån här igen. Även om jag bara har gjort det tyå 3 gånger haha. Men iallafall. Vinterskor, uggs står högst upp på listan. Mamma hittade ett par jätte billiga, äkta för 647 eller nåt. Det var värsta rean. Så kaaaanske köper dom. Vet bara inte vilken färg heller. grå, beige, svart eller mörkgrå? Vad tycker ni? Kommentera! :)
 
Klicka på bilden för att komma till deras sida! :)

tips?

♥ Har ni några tips på filmer? Romantik, komedi, action? Allt typ, inte animerade kanske för orkar inte titta på det just nu ;) Gärna nåt som finns på swefilmer och sånna :)
♥ Vill ni ha fler gimp tips? Kommentera vad! 
♥ Nåt annat tips som ni kanske vill se, nåt som har med bloggen att göra kanske? Bloggdesigner osv? :)
♥ Kommentera bara vad du tycker! :)
Nikon D3100 - AF-S NIKKOR 50mm 1:1.8G - Redigerade i Gimp 2.6 

Now you see me

Nu ser jag på now you see me! Någon som sett den? Såg på typ halva igår sen somnade jag så tittar om nu för den hackade ändå. Hittills är den bra! :)



Fattar..

Nu med pll haha :)

Pll

Hej allihopa. Tänkte höra med er om det är nån här som ser på Pretty little liars? För det finns väl 5 säsonger tror jag, och jag är på säsong 4 avsnitt 13. Men det avsnittet och upp finns inte på swefilmer, inte på dreamfilm för där finns det bara till säsong två! Så är det nån som vet för jag fattar nada! Eller är dom SLUT? Har panik haha kan nån förklara
Kommentera :) 



Bussen nu




Regn

Tja tja bloggen. Nej men haha har precis kommit ut ifrån dansen. Ska åka och handla b&j, såååå gott! Är as sugen på det haha. Så har inte gjort mer än det idag! :) sen är det ju regn så man blir ju lite mys sugen, eller jag iallafall haha 



Håltimme

Sååå skönt! Fick nyss håltimme. Eller är hemma nu så fick det för typ 10 min sen. Vi skulle ha träslöjd till 14.20 så fick ganska lång. Och som tur var så är det sista lektionen så man fick gå hem. Så nu ska jag bara slappa och sen dra till dansen!



Iskallt

Idag är det ju iskallt ute! Var ute med Nova nyss och hade på mig jacka, mössa och halsduk men ändå vart det jätte kallt. Ska det redan bli vinter eller haha? Höst vill jag ha :') 

Dagen idag är typ den tråkigaste av alla. Fast har träslöjd i slutet så det blir lite bättre. Men annars så är det bara tråkiga typ. Så får se om jag klarar mig igenom dagen oh så skriver jag sen! :)




Matte plugg..

Nu ska jag plugga klart matten. Gjorde fram till diagnosen förut innan maten. Sen åt jag pannkaka, muuumms. Jätte gott var det haha. Så vet inte om jag ska göra klart hela diagnosen eller inte. Vi har prov på typ måndag eller nåt tror jag :/ men det kommer nog gå bra! :)



Äntligen slutat

Nu har  vi äntligen slutat. Tidig dag idag så himla skönt!



Mentorstid

Nu ska vi ha mentorstid. Chill men ändå tråkigt haha. Aja men ska blogga mer sen när jag har tid, när jag kommer hem alltså :)

Älskar bilden hahah :')



Svenskan och allt

Har bara pluggat svenska idag typ haha. Eller först skola såklart. Tittade på film typ hela sista lektionen så det var chill iallafall. Men man skulle förbereda nån presentation i svenskan som man ska redovisa själv imorgon eller på onsdag. Hoppas jag blir på onsdag haha. 

Men annars har jag bara tittat på pll och så, ska alltså fortsätta med det nu ;)



Tåget

Just nu sitter jag på tåget. Dans sent idag men med mycket rast. Eller 1 och en halv timme som vi får äta på. Blir väl antagligen donken tror jag. Så det blir nice :)



Svenska

Nu ska vi ha svenska. Vi har typ nåt papper med ungefär 15 frågor på varje + en text som frågorna är till, jag är på papper 4 tror jag. Så det är skönt att bara jobba med det istället för massor av annat. 


hannas bloggis

Nu har jag fixat klart Hannas blogg, eller hennes header haha. Det vart fint tyckte jag. Vart själv lite sugen på att göra om min men den är ju ganska ny + att jag inte har några höst bilder ännu, om det ens blir höst. Känns som det kommer bli vinter direkt haha. Men såhär vart det:
Bilden är en länk.

hundvakt

Idag är vi hundvakt å våra kompisars hund. Vi har henne till kl 18.00 ungefär. Så hon är här nu och myser hehe. 

Ska alldeles strax fixa Hannas bloggdesign. En bild gick inte att öppna bara så hon ska skicka den igen. Så det ska jag göra nu. Får se om jag hittar på nåt mer sedan, annars ligger jag bara och vilar ut mig :)
 
 
 

Middag hos kompisar

Nu är jag och min familj hemma hos våra kompisar. Vi ska alltså äta middag här och så. 

Har dansat som vanligt då. Vouging och balett. Kul men hade ont typ hela tiden hehe. Det var liksom bara en kamp att komma hem till våra kompisar, för vi gick. Men låg oh vilade innan och tittade på pll så det var nice :)



Jahapp

Jaha, lördag igen nudå. Dans som vanligt. Vouging inför street Star. Kul ska det bli. Hoppade på bussen för några minuter sen så är påväg nu.

Har sjukt ont i kroppen idag. Låren, insida och utsida, vader, mage, lite rygg, armar, alltså nästan överallt. Ska bli skönt att bara slappa imorgon, om det inte är dans igen men då kanske dom skulle sagt det, får se helt enkelt :)



B&j

Nu drar jag till Ica för att köpa ben&jerry, as gott med tanke på att alla har vart konstiga som jag har köpt haha ;)



Uppdate

Nu är jag i skolan. Vi ska ha so, tråkigt haha. Men sen har vi alla lektioner innan lunch i samma klassrum så det är skönt ändå










Hiss till iOS 7

Igår uppdaterade jag min mobil. Eller igår och igår den var på hela natten haha. Sen så vart den klar och då fixade jag lite och så. Jag tycker att det är ganska bra förutom att den är lite segare när man går in i mappar, stänger ner dem osv.. Men annars är den ganska bra :) vad tycker ni? 



info och så

Hej alla fina! Som dom allra flesta säkert vet så kommer ju den nya iOS 7 uppdateringen till Iphone som jag sa förut. Då kommer inte blogg.se appen funka så bra så vet inte hur det blir med bloggningen. Om den inte funkar så får jag helt enkelt starta upp datan varje gång och då blir det ju inte så många inlägg eftersom jag dansar ganska mycket och till sena tider med Street Star tävlingen. Så ja. 

Pallrade mig ut förut iallafall. Fanns inget att fota typ och hade ingen inspo. Det var ju bara tråkiga saker typ haha. Vill bara att det ska bli höst!

Nikon D3100 - TAMRON AF70-300mm F/4-5.6 LD MACRO 1:2 - Redigerade i Gimp 2.6

Fota eller slappa? ;)

Har lust att gå ut och fota men sen så orkar jag inte haha. Eller asso ser på pll nu så klart man blir lat haha. Men kaaaanske gör det. Får se. Sen är det ju inte riktigt höst ännu. Löven har inte riktigt ramlat av ännu.

Det är sjukt hur mycket jag längtar efter höst. Inte vinter, utan höst. Hur mysigt som helst! Så får vänta lite mer på den ju! :)



Taggad för iOS 7

Är nån mer än jag taggad för iOS 7? Eller på sättochvis vill jag ha kvar det gamla men skönt med uppdateringar ibland liksom. Dem härmar bara dem andra väldigt mycket men aja.

Imorgon är det studiedag, as skönt. Ska kanske fota lite, baka, plugga lite och så. Får se! :)




Blä

Nyss gick jag ut med Nova. Eller kom hem nyss haha. Önskar verkligen att jag hade haft kameran med mig. Det var/är så fint utomhus. Jag hade ju den inte med mig för vill inte gå och bära runt på den men mobilen hade jag iallafall. Bilderna är ju sämre än kamera bilder men dom vart ändå ganska fina haha :)

Men det är inläsningsdag idag i skolan. Har inte riktigt bestämt helt vad jag vill ha men får se. Sen är det riktigt skönt med studiedag imorgon! :D




Väntar på tåget

Nu är jag framme vid tågstationen. Tåget går om ca 4 min. Det regnade när jag gick dit från skolan men inte så mycket. Sen gick jag bra in på Ica och handlade mellis. Ska ju trotsallt dansa tills 20.00 idag. Men vi har ju rast i mellan så då är det lugnt :)



Angående dansen

Jag har bestämt mig för att jag verkligen ska ställa upp och vara med i Street Star tävlingen. Först var jag osäker på om jag verkligen skulle orka med tanke på att det redan är jobbigt med min egna grupp.. Men nu när jag hade vouging med Niklas så vart man ju övertygad. Han är as duktig och har tagit sig till Broadway osv.. Så han och en till ska göra en koreografi till oss som vi ska tävla med dom flesta av Sveriges dansskolor. Visst vi är ganska små och det finns as många som är betydligt äldre än oss. Men vi är ungefär 20 stycken och tror alla verkligen vill detta. Liksom åka till Stockholm och visa upp över en hel helg vad vi har jobbat på. Och med tanke på att vi har typ 6 veckor på oss så kommer det bli extra jobbigt. 

Vi tittade på förra årets vinnare och dom var as duktiga, såklart ;) Men vi måste ha utstrålning och allt det redan frön träningarna. Allt handlar om dig. Man måste ha attityd och självförtroende och så. Hela paketet haha. Sen ska man köra fullt ut på träningarna, speciellt i Stockholm. För den i gruppen, eller tror det bara är en av alla dom som tävlar kommer bli utsedd till.. Vet inte hur jag ska förklara men den som har allt det där jag skrev uppe nyss. Typ det. Så vi får hoppas att vi kommer nån vart och att vi ska köra allt såklart! :)



Uggs?

Tänkte höra med er vad ni tycker om uggs? Tror jag ska köpa det till vintern och så. Men vet inte om jag ska köpa riktiga för dom kommer ju bli försmå sedan när min fot fortfarande växer.. Så kanske köper fake men det spelar väl ingen roll kanske haha. 
We<3it bild


Nästan världens godaste

Är hemma från dansen nu. Vi hade house och balett. Har ont i ryggen av någon orsak så gjorde inte rygg övningarna i baletten. Ska nog titta upp om det bara är ryggsmärtor eller om det är nåt större. 

Ska iallafall äta världens godaste mat snart, förutom pannkaka då. Fläskfilé och rösti, muuuumma. Äter alltid mig as mätt när jag äter det så tycker om det as mycket! Haha :) 



Quotes

Älska att leta efter quotes på typ we<3it och så. Inspo på högsta nivå haha :) 









Skoljoggen och resten

Idag var det somsagt skoljoggen i skolan. As jobbigt haha. 5 km på 33.59 så är ganska nöjd med tanke på att jag aldrig springer. Så sen när man kom i mål så fick man gå hem och duscha, äta och sånt. Så gjorde det lite snabbt och sen gick jag tillbaka till skolan och hade matte och no. Jätte onödigt tycker jag för man är ju så trött så man orkar väl knappt ha lektioner haha. Så ja men no och matten var ganska chill ändå. 

Maya och Anton följde med mig hem sen och vi var mest ute typ. Så det var roligt och så!



Skoljoggen

Skoljoggen nudå, ska bli jobbigt haha. En bild på mina snygga friends 






Everything has a meaning

Lite om dagen nudå. Har i stort sätt bara vart i skolan och sen chillat. Trodde verkligen att vi slutade efter no lektionen och det var liksom första efter lunch. Vad fick jag det ifrån haha? Men sen hade vi bara engelska och so så inget jobbigt liksom. På no lektionen iallafall så fångade vi in massor av djur som jag tog kort på. Asso det var uppgiften haha. Jag och Andrea fick in typ en spindel, en tvestjärt och två sniglar. Fatta hur äckligt det var att fånga in den där äckliga spindeln, bläää haha vi skrek ganska mycket hehe

Men sen kom jag hem bara och åt, chilla, titta på några pll avsnitt och så. Och nu på kvällen så fick jag en sportbh mamma köpte idag så när jag ändå hade på mig den så gick jag ner och dansade haha. Så har stretchat och dansat såklart nyss. 

Snart börjar idol och sen svenska Hollywood fruar. Måste äta glass eller nåt nu för det vart as varmt haha



Luften ute

Haha när jag gick ut med Nova nyss så kändes det som man var utomlands. Alltså inte +35 grader direkt men på luften. Det är betydligt mycket varmare idag än de var igår på morgonen. Det kanske är därför det kändes sådär. Men det är svårt att förklara. Om ni har åkt utomlands nångång och kliver av flygplanet så kan man knappt andas ju. Så kändes det nu men bara lite haha. Jätte konstigt! 

Ska iallafall pallra mig till skolan om typ 20 minuter så ligger bara här och slappar! 

Juste glömde visa vårat "fina" arbete som jag och några till gjorde i skolan. Fyyyy haha 



Hem från dansen

Nu sitter jag i bilen påväg hem från dansen. Det var jätte roligt idag. Älskar den dansen!

Men sen sa våran danslärare att det var en tävling i Stockholm. Kommer inte ihåg vad den heter just nu. Men då om man vinner koras man som Sveriges bästa dansskola. Så den kanske vi ska vara med i. Den är då alltså tre dagar av höstlovet så är as taggad, så hoppas det blir så nu också. Skulle vara as nice. 




Appen

Gud vad konstig nya uppdateringen på blogg.se appen är! Asso den är ju mycket bättre än förut! Kan äntligen svara på kommentarer utan att behöva gå in på safari om jag inte väntar och svara på datan. As skönt. Allt i ett nu haha. Vad tycker ni? Om ni har uppdaterat alltså, och om ni som läser har blogg haha. Vet ju inte vilka ni är hehe ;) 

Två spanska lektioner idag, orkar inte. Men lyckligtvis så är det pannkaka som skolmat haha. Sen ska jag dansa. Och det är lite bättre i kroppen, inte lika ont. 

Det är ju ganska kallt ute så ska sätta på mig en extra tjocktröja när jag går ut med Nova.

Min nya bakgrund som jag gjorde igår



Resultatet

Japp, gott var det också. Älskar kladdkaka haha


Kladdkakan i ugnen

Nu är kladdkakan inne i ugnen. Den har väl typ 10 minuter kvar så kan slappa lite nu haha. Älskar att baka. Så kul. Och gör det liksom inte bara för att äta som vissa kan tro. Skulle bara kunna baka nåt och ge till någon för det är så kul. Men självklart måste man smaka ibland haha ;) Sen är jag ju svag för choklad också hehe. Fast ja, vem är inte.

Ni får se lite senare hur den blev. Ska fixa nåt mönster på den också tror jag!


Kladdis?

Tror jag ska baka en kladdkaka med nån glasyr, efter jag har pluggat klart. Är ju klar med matten men har spanskan kvar. Målade liksom naglarna och körde en Adelia som vanligt och förstörde dom. Eller tummen en gång och lillfingret typ tre gånger haha. Så dom är inte riktigt torra ännu. Orkar verkligen inte måla om så tar ingen risk.

Men iallafall så tar jag nog mitt vanliga kladdkaksrecept, om jag hittar det för det var i en tidning och den har säkert nån slängt. Men kommer ihåg det mesta. Sen hittade jag den där glasyren på nån app som jag har så den kanske jag gör.


Ont

Klagar ska jag försöka att inte göra nu haha men har så ont i ryggen, och typ över allt annars men mest i ryggen. Skulle vart med typ Andrea och Maya idag men orkar liksom inte. Det är ju mest från baletten eftersom vi hade det i fredags också. Och redan där hade jag ont och på baletten igår fick jag ondare. Så ska bara plugga och ta det lugnt idag. Ska göra klart två sidor i matteboken och plugga spanska glosor vilket behövs haha. Eller matten var man tvungen att göra tills imorgon för annars "ligger man efter". Så det är bara att göra dom. Ska gå runt i mjukiskläder hela dagen. Inte onepiece det är inte så skönt att sitta i tycker jag haha. Men mina skönaste mjukisar iallafall med min tjocka tröja om den inte är för varm.

Så det kommer jag göra idag, kanske se lite på pll också ;)

Random bild från mobilen på nån konstig regnbåge när vi gick till skolan


Victoria's secret

Tänkte beställa lite vs produkter. Typ två mists och en lotion. Funderar på mango temptation och enchanted Apple som mists, men på bodylotion vet jag inte!

Tänkte höra med er vilken som är eran favorit! KOMMENTERA! :)


Trögis

Just nu ligger jag bara här i sängen med Nova klängandes på mig. Så var hon igår också haha för bilden är ifrån igår.

Ska iallafall dansa idag igen. Balett och gäst klass. Vet inte vem vi har som gäst så det blir en liten överraskning. Ska ta nån buss runt 10 för börjar ju ganska tidigt. Så ska äta och börja fixa mig nu haha :D


Glass och sånt

Hela dagen har vart ganska jobbig idag, lektionerna och allt. Bara tråkiga typ. Sen åkte jag ju till dansen. Först hiphop/street och sen balett. As mycket skillnad på dom haha. Så har ätit mc Donalds och duschat. Snart när mamma kommer så ska jag köpa en ben&jerry för en av mina checkar hihi. Så det blir gott ju! :)


Nova

Är typ klar för att gå till skolan nu. Gått ut med Nova, fixat mig, och allt sånt. Orkade inte platta håret när det ändå blir lockigt av luften så det är ju bara onödigt. Så har tofs eller nåt för mitt naturliga är så fult! Enligt mig ;)

Dansen ska jag också till sen. Balett och street så det blir kul.


allt

Hej! Som jag sa förut så fotade jag lite på morgonen. Vissa bilder vart faktiskt coola även om det var typ 15 stycken men ändå haha. Så dom vart jag ganska nöjd med. Redigerade lite annorlunda men vart inte så dåligt hehe :) 

Sitter här på rummet och lyssnar på musik och skriver här nu bara. Har tänkt mig att köpa en sån där grej man har över sängen. Typ så man har ett bord i sängen typ fast den sitter fast på kanterna av sängen, eller man kan ju ta loss den när man ska sova såklart haha. Men vill ha en sån för är liksom så trött på att sitta vid skriv bordet. Och det är betydligt mycket skönare att sitta i sängen. Myyyycket mysigare liksom.

Och för några dagar sedan så klagade jag till ben&jerry att jag inte fick några kakdegs bitar i min glass. Har gjort det förut och då fick jag en check. Så igår när jag öppnade brevet så hade jag fått två checkar haha! Så två gratis ben&jerry's haha! Så det var ju kul :)
 

 
 

Fotat på morgonen

Är påväg till skolan nu. Men innan jag gick hit så fotade jag lite. Det var så fint. Så dom lägger jag upp sen. Det vart inte så många men några iallafall.

Och nu när vi gick till skolan så såg vi en regnbåge. Wooow, nej men det var jätte coolt för vi gick typ under den. Ler såg vart den slutade och började. Fast den var ganska svag men ändå haha :)


Plugga

Har typ nyss pluggat klart allt. Riktigt skönt. Slutade ju tidigt idag så det var också nice. Pluggade iallafall några frågor i biologi. Vi håller på med typ ekosystem eller vad man säger haha. Inte det roligaste men aja. Sen pluggade jag lite engelska glosor men det var bara några lätta som inte tar så lång tid att få in. Låg och tittade på dem igår kväll också haha.

Imorgon är dagen typ ganska chill också. Ska ta med mig nån frukt eller nåt typ för det är vegetarisk buffé, haha. Förväntar mig liksom inte att jag kommer gilla det eftersom jag är så kräsen. Men kan ju alltid smaka hehe :)


Tråk

Snart är det mat, vi får göra vad vi vill typ. Så ja, fisk i skolan snart haha :/


fråga

Fick en fråga av en tjej som jag tänkte att jag kunde svara på här.

Q:
 

A:
Jag använder mig liksom bara av Gimp som finns på datan. Är inte helt säker på vad du menar för tror inte jag har gjort nåt collage någon gång. Som den bilden jag la upp på Wilmas bloggdesign så printscreenade jag bara den. Men du kan gärna skriva en till kommentar om detta inte var det svaret du sökte :)

Chill so

Sitter på so'n nu och inte gör någonting. Är klar med allt så fick chilla lite så det är skönt. Sista lektionen också.

Vill baka eller nåt när jag kommer hem men vet inte. Kanske gör det lite senare. Typ något med choklad, eller bakar typ alltid med choklad haha. Så kanske chokladbollar. Snart slutar vi så hejdå :)


Första dagen på dansen

Idag var det första dagen på dansen. Vi hade streetjazz så det var jätte kul. Vi dansade typ hela lektionen nästan och det är ju mycket roligare än att köra all den där tekniken i en timme som vi gjorde med andra lärare.

Men skoldagen var helt okej också. Inte världens roligaste men inte tråkigaste heller. Hade liksom spanska två gånger och det tycker jag är ganska konstigt. Sen på idrotten hade tjejerna friidrott och killarna fotboll och nästa gång tvärt om. Men vi körde bara sextio meter och stöta kula dag. På sextio meter, om det är sextio meter som jag tror det var då sprang jag på 9.00 sekunder så vart nöjd för förra året hade jag 10.00 eller nåt sånt så jag vart nöjd! :)


wilmas blogg

Nu har jag fixat klart Wilmas header till hennes blogg. Vart själv ganska nöjd så det blev ju bra. Kunde dock inte fixa bakrunden men aja. Ska fixa Hannas igen snart också. men orkar verkligen inte idag haha. Även om jag tror att det är jobbigt så är dte ju ändå kul och inte så speciellt jobbigt haha :) Men aja såhär blev det ungefär :)
 

RSS 2.0