Jeans

Detta är ett par av mina nya jeans. Dem är av märket Dr. Denim. Jätte sköna och tunna, bra pris också. Men dom ska tyvärr sluta sälja xxs och det är ju dem som passar mig bäst. Men xs kommer bli mindre så det spelar nog ingen roll haha. Så är jätte nöjd!



Såhär är det just nu..

Just nu kommer det inte bli så mycket blogging. Har knappt tid för mig själv liksom och då kommer bloggningen sist, tyvärr. Fullt kör tills på lördag för så smäller det. Mycket sömn kommer jag behöva, redan klockan 9 på morgonen ska vi vara redo och köra (repa) på scenen i Stockholm. Måste gå upp typ 6, tillochmed tidigare för klockan 7 ska alla vara inne på studion och repa. Så en kortfattad dag så kommer jag absolut inte ha tid att blogga. Men ofc så kommer jag berätta allt efter. Men var beredda på att inte ha så mycket att läsa om. Ni kan ju checka in mina gamla inlägg annars, nej gud var tråkigt! Haha. Men ni fattar säkert :) men dra inga förhastade slutsatser, jag kommer ju tillbaka efter ;) nu behöver jag verkligen sova 




Stockholm i mitt hjärta

Idag har jag då vart i Stockholm. Handlade inte så farligt mycket, mest nödvändiga saker, faaaaktiskt ;) jeans, tröjor, jacka, ja typ det :) så vart jätte nöjd :) mina jeans var ju helt paj så var tvungen att köpa nya! Men bilder på allt kanske kommer imorgon eller nåt :)



Klockan

Nu när man har ställt om klockan blir ju allt konstigt. Man är tröttare på kvällen eftersom klockan visar en timme mindre osv.. Men iallafall så går jag till bussen nu. Dansen ska jag till som vanligt. Tävlingen börjar närma sig :D

Vi kommer förmodligen vara på tv. Är inte helt säker, men på datorn iallafall! Kaaaanske tv :) 



Kusinisar

Just nu ser jag bara på när min kusin ritar haha. Dom är här, + faster och farmor. Så lite mysigt sådär 



Saker om mig

• Jag kan vara sur ganska länge men aldrig på mina vänner haha
• jag skrattar ganska mycket..
• mitt höstlov kommer inte bli så mycket höstlov eftersom dansen är nästan varje dag, men i like it ;)
• jag vill att det ska bli sommar igen 
• mitt favvo ämne i skolan är idrott 
• jag älskar att shoppa men inte att slösa pengar haha 
• jag ska till Stockholm några gånger på höstlovet 
• jag har ingen favorit låt



Höstlov bby

Nu är det äntligen höstlov! Första lektionen efter lunch hade vi idrott och sen tittade vi på en basket match så vi stannade kvar i idrottshallen och tittade tills vi slutade. Hängde inte med så bra men aja haha. Så nu sitter jag och väntar på tåget :D



Inte så mycket

Det är inte så mycket bloggning längre för hinner inte med. Dansar alla dagar utom två och på morgonen gör jag annat. Dock hinner jag med två ibland men ett brukar det bli så sorry för det!

Skolan var väl bra idag. Förutom svenska redovisning. Min röst blir typ as skakig och bara blääää. Men det gick inte så himla dåligt iallafall. Och sen dansen som var as jobbig så nu har jag ont överallt :)
Maaaaaat


Shopping

Idag har jag och Maya vart på stan. Handlade bara lite småsaker haha. Har väldigt svårt för att hitta kläder där så kläder handlar jag i Stockholm. Men det vart lite småsaker iallafall. 
Dock hade jag beställt Victorias secret misten! 



Nova

Chacha bloggen! Eller godmorgon kanske man säger ;) men iallafall. Hade Nova i sängen inatt, hon vill verkligen ha kärlek. Hon tog upp typ hela sängen för hon låg uppe vid facet haha så fick putta till henne lite. Och nu ligger hon vid mig, igen.

Idag är det inläsningsdag iallafall. Inte speciellt taggad på matteprovet men aja



Plugg, plugg och mera plugg

Matte och svenska då. Inte så mycket men har faktiskt matte prov imorgon, eller ja omprov eftersom jag inte vart nöjd med mitt prov haha. Eller kunde inget men vart mer än godkänd men ändå, finns alltid nåt man kan göra. Sen måste man ju fördröja tiden lite också haha. Det ör ju inläsningsdag och har inte så mycket jag behöver göra. 

Men just nu ligger jag bara i sängen. Nova var suuuuper söt förut. Jag låg på rygg och hon emellan mina ben typ vid fötterna. Sen smyger hon upp och börjar pussas, sååå söt och skrattade så mycket för hon har aldrig gjort så förut hahah



Orkar inte..

Med den här kylan. Fast sitter ju på tåget så är ju ganska varmt haha. Men imorse så, blääää.

Hade bara småmynt idag så orkade inte köpa nåt. Men dansa ska jag så det är jätte niiice



Outfiten idag

Skola snart, först gå ut med Nova då. Kallt är det också. Usch vill bara ligga kvar hemma i värmen haha. Men såhär ser jag ut idag, nya tröjan ;)



Kalas

Kalas nu. Sen dans. Blir en lite körig dag kanske men strunt i det. Ska bli kul att träffa småttingarna iallafall haha. 
Sorry för bilden men bara tog nån haha 


Shoppat

Sitter i bilen just nu. Har dansat idag. Sen skulle vi ner till stan och köpa jacka så det gjorde vi, sen dök lite annat upp så det vart en liten runda med shopping :) kanske visar det sen! 



Heeeelg

Snälla kan det vara helg hela tiden tack :)


Hostig och trött

Nu sitter jag i bilen. Det har vart kallt typ hela dagen ju haha. Trodde det skulle bli lite varmare men nejnej. Fast imorse blåste det ju verkligen as mycket.

Men iallafall, har dansat hela tiden idag. Har inte suttit ner så det är väl ett bra tecken. Lite hostig men det var jag hela dagen. Så nu vill jag bara att klockan ska bli åtta så jag kan se på idol och äta ben&jerry ;)



Iskallt

Idag är det ju typ iskallt ute. Ska ju beställa vinterjacka så går med min skinnjacka haha. Men det blir väl bättre under dagen chansar jag på. Snön kanske kommer snart? ;) iallafall så ska jag snart till skolan, sen har vi idrott idag! Tar det lite försiktigt :) 



Konsär

Är klar med spanska provet nu, fick gå typ en halvtimme tidigare haha. Så sitter och tittar på Maya och Linn som dansar till build a girl och alla the fooos låtar typ. Ska inte anstränga mig så mycket idag eftersom jag fortfarande är lite sjuk, så skippar dansen hehe. 

Det är någon konsär nu som vi ska titta på så får vänta en stund :/



So

So plugg just nu. Eller snarare spanska för är typ klar med so haha. 

Hade ju utvecklingssamtal idag, tråkigt som alla brukar vara. Sen åkte vi till farmor och hämtade någon äppelpaj så det ska jag äta sen tror jag. Så ska snart gå till vardagsrummet tror jag haha.

Men somsagt så ska jag till skolan imorgon, ärligt talat är jag hellre i skolan än hemma för det är så tråkigt hemma haha



Sjuk

Ligger hemma just nu. Stannade hemma från skolan idag för det var för mycket med förkylningen och det. Så ska snart ta något att äta tror jag. Men har utvecklingssamtal idag så måste ändå till skolan lite senare haha



Pop

Sitter och äter popcorn just nu. Dagen i skolan vart väl lite sådär. Förkylningen klängde ner allt, nej men typ. *klag klag*. Men vart faktiskt riktigt jobbigt men var kvar i skolan iallafall. Men nu på dagen så har jag pluggat och lite så. Spanska prov på torsdag hehe. Så hade lite glosor i mobilen som jag har suttit och stirrat på, plus engelskan så det är ju.. Kul. Nja. 

Men snart börjar svenska Hollywood fruar så sitter och käkar popcorn hah



Förkyld

Att vara förkyld suger. Brukar typ aldrig bli det men nu bara, blääää. Så ska ändå gå till skolan men blir det för mycket går jag hem helt enkelt. Ska snart till skolan så bye :)



Min dag idag

Min dag idag i skolan har vart ganska chill. Det var nån skådespelare som kom och gjorde nåt, berättade nåt haha. Sen så hade vi lunch, sen i slutet idrott och musik, och språk. Så ganska skönt. 

Sen gick jag till stationen och satt och väntade i typ 10 minuter med Adam och Robert. Och nu sitter jag här på tåget hehe :)



tyras

Nu är jag klar med Tyras deisgn. Vad tycks? 
 

träden och alla deras färger

Jag är typ halvt sjuk. Förkyld och lite så men ingen feber. Tror ändå att jag går till skolan imorgon för vill ju dansa också, hehe. Nejmen är jag jätte förkyld så skippar jag. Så denna dagen tänker jag bara slappa, göra lite läxor, bloggdeisgn till Tyra, måla naglarna, kanske beställa bilder från fuji osv.. Massor av saker haha. 
 
 
 
 

Kompisar

Just nu är jag hos familjens kompisar. Har ätit och lite så. Vart inga bilder idag men lovar att dem kommer imorgon! :)



Bilder kommer

Ja ni vet bilderna jag tog igår, dem kommer jag nog lägga upp idag tror jag. De var inga speciella men ändå :) lite kul att få kamera bilder ibland också haha. 

Men sitter på bussen nu, till dansen. Först balett sen gäst. Så det blir kul






Gissa

Det var underbart ljus ute, nästan helt rött. Så gissa vad jag gjorde, jo gick och fotade lite snabbt såklart. Eller först när jag åkte hem och sen efter. Syns inte på dessa bilder men aja..

Har ju iallafall dansat idag. Det gick bra, var as trött men annars så ;)





Sanningar om mig

1. Jag har lite ont i halsen nu
2. Jag kommer bli 1.57 cm lång..
3. Jag fryser just nu
4. Har godisförbud
5. Hatar skolmaten
6. Jag har nästan alltid mitt hår uppsatt
7. Älskar överraskningar
8. Jag vaknar 6.25 på vardagar men har bara ca 5 min till skolan 
9. Lägger alltid pommes i hamburgaren, sååå gott 
10. Jag kan vicka på ena ögonbrynet och båda näsborrarna samtidigt



Haha konstigt

Vet inte vad som hände med inläggen men dem hoppade runt lite, den med pannkakan är det senaste iallafall :) 

lite bilder från igår

Hej nu kommer det typ lite dubbel inlägg, för har vart med Maya idag. Ska bara redigera de, bilderna. Men här är några från igår
 

Mums efter dans


 

Såklart

Ska dra och dansa snart, ofc. Vet inte riktigt vad vi ska dansa men säkert nåt roligt! Allt är ju roligt men ändå ;)



ny design

Ja gjorde snabbt en höstig design, den andra var väl lite väl somrig ;) Sorry för att den är typ gjord på samma sätt som den förra men orkade inte göra något annat och hade ingen inspo haha. Men kommer ju ändå göra en på vintern så haha :) Sen ska jag fixa Tyras design också! Vad tycker ni om denna?
 

klar

Nu har jag redigerat bilderna på mig och Maya. Vi var väl mest ute och bara fotade idag så haha det var det vi gjorde ;)
 

Haha

Världens skummaste grej hände nyss, nej inte speciellt skumt men lite konstigt.. Jag bara gick och höll på med mobilen och sen helt plötsligt flyger det typ 50-100 små fåglar framför mig. Det var väl nån mat där eller nåt för alla var där haha. Såklart så fotade jag ju lite ;)

Men dagen har vart boooring. Somvanligt då haha. Ska bara fixa min so och så annars så ska jag nog bara slappa ;)




Det är mer än det ser ut

Nu klippt och så

Ja nu är jag nyklippt. Fräscht och fint. Bara lite på topparna så det är skönt. Plattade det idag också för såg hemskt lockigt ut, och mitt självlockiga är inte snyggt! Så haha, sen outfit bild också ;)




Kul dans

Nu sitter jag i bilen påväg hem. Var super kul idag! Eller det är det alltid haha men ändå. Känner att träningsvärken börjar komma så tar det lite lugnt nu haha. 

Men när man åker såhär så fattar man hur fint det är ute nu! Träden har typ massor av olika färger, älskar det <3333 haha men ska ut och fota nån dag, porträtt i skogen :)



Jahapp...

Ny vecka igen då. Dans som vanligt så ska köra på bara! Läxor och sånt också. Men dör ju inte av det, eeeller x) nej men idrott idag också, innebandy tror jag att det är haha. Så hoppas det bara inte är match för det orkar jag inte! ;)
Bild i repris  

Vill men orkar inte

Skulle vilja gå ut och fota eller nåt nu men det börjar bli mörkt + att jag är för lat haha. Ska också plocka fram matte boken hehe. Hade ju matte prov på B-delen och kunde ingenting. Ingen annan kunde heller. Så ska göra om den på en inläsningsdag. Gick sämst helt enkelt haha



Bitches

Hej allihopa. Nu har jag dansat och åkt hem till Julia. Ska sova här. Vi ska äta tills vi hamnar i koma och dör. Dömdömdöööm. Annars så tror jag att det var typ det. Chacha hejdå bloggen 
En smexig bild på oss


Mummmmms




Tråkigt inlägg

Nu kommer ett sånt här standard inlägg igen. Men händer inte så mycket mer än det jag redan skriver om haha

Men det är ju kanelbullens dag idag tror jag? Köpt bullar så kanske smaskar i mig en sådan. Ska köpa ben&jerry också haha. Vill ha mat men är verkligen inte sugen på det efter dansen! Kanske blir får se ;)

Imorgon drar jag till Julia och sover där. Hon går i min dansgrupp alltså. Så det ska bli kul! 
Mina najsiga kompisar 

Inte så chill

Idag är det bara sånna ämnen med läxor och sånt typ. Usch! Jätte jobbigt. Matte pappret ska lämnas in, redovisning i no, allmän jobbig so, engelskan är det alltid nåt i, idrott, och mentors tid men den är ju skön iallafall haha. Sen ska jag hem och sen är det dans. Så dagen idag kommer vara.. Jobbig.

Danscuuupen! Saknar detta <3 bild från Facebook 

Walking

Nu går jag till tåget. Ska till dansen alltså. Lyssnar på musik bara och är inne i min egna värld haha. Ska bara svänga in på Ica och köpa tuggummin om tid finns :)



Morning

Godmorgon alla! Eller ja typ, har redan haft spanska i skolan så är inte så trött direkt. Men imorse var det as kallt, som vanligt nudå. Måste köpa en vinterjacka och tror jag hittat en som jag kanske ska beställa. Eller så åker jag till Stockholm. Så det blir skönt, sen saknas bara skorna.

Men nu ska vi ha no snart så jag och Andrea kan göra klart våran redovisning



Klaaaart

Sorry för alla mobil inlägg, men orkar inte sitta vid datan varje dag får bara ont i ryggen haha.

Men nu är dem klara! Ska bara svalna sen ska jag äta en. Vet inte hur dom är inuti så hoppas det inte är en sås där haha. Men tror inte det dom har ju vart inne i ugnen i en halv timme haha. Såhär vart dem iallafall:



Kladdkakemuffins

Just nu bakar jag kladdkakemuffins! Super gott. Ugnen ska bara bli varm sen så ska dom vara inne i ugnen i 30 minuter. Resultat kommer! :)




Höst?

Nu börjar ju hösten komma! Lite för kallt bara haha. Det är ju typ vinterväder bara att jag fortfarande har vårjacka och vårskor, converse faktiskt haha. Men det funkar. 

Första lektionen har vi svenska. Lite tråkigt kanske men inte världens sämsta.. Sen musik. Inte min smak på det haha. Sen typ mentorstid eller nåt. Sen har vi matte och no. Prov där på båda, samma lärare och efter varandra. Sjukt jobbigt! Men det ska nog gå bra. Och idag är det tidig dag som tur är! 



Svenska Hollywoodfruar

Sorry för typ ingen bloggning idag. Men har bara vart en så sjukt seg dag idag. Har bara pluggat typ haha. Matte och no prov imorgon. Är inte säker på dem röda sidorna i matten men hoppas det går bra med matten iallafall. 

Så nu ser jag på tv. Så sjukt kul med svenska Hollywoodfruar. Gunilla hahah, så jobbig! Men nu ska jag fortsätta att titta :)



Denna dag kommer bli..

Tråkig! Ska bara plugga idag, matte. Har prov imorgon och ska göra typ hälften av röda kursen haha. + att dagen idag kommer bli seg känns det som. Inga chill ämnen direkt haha. Men vill bara komma hem så fort som möjlig och vila, sen plugga ;)



RSS 2.0