skugglinje runt text i gimp 2.6

Hejsan! Emma har nu gått hem och jag hade inget att göra så gjorde Gimp 2.6 tipset idag istället! Jag lärde mig ju igår hur man gjorde skuggtext i Gimp 2.6. Som ni kanske har sett så har jag ju ändrat texten på min bloggdesign. Det är så jag tänkte visa hur man gör! 

1. Först ska du öppna nytt lager, sedan skriva något på valfri yta och välja färg, storlek och typsnitt. 
2. Jag har ett engelskt Gimp, men ny ser om ni har ett svenskt vilket ni ska ta på. Men för mig blir det: Filters -> Light and Shadow -> Drop Shadow.
3. Sedan när du kommit fram till denna lilla ruta så väljer du vilka nummer du vill ha, som ni ser på bilden, så gör jag min text, fast det kan bero på vilken färg man har på texten, men har du skrivit på en bild med vit text så tycker jag det här fint med det där. Men så får man testa sig fram.
4. Sedan är du klar och du kan spara den bloggdesignen eller vad det är som du har skrivit på. Hoppas ni vart nöjda! Ladda gärna ner Gimp om du inte har det :) 

                                   

emma.b

Hejsan! Nu är Emma.B hemma hos mig, så kommer nog inte redigera några nya bilder men det kommer några gamla här under. Men nu , eller snart, så ska jag locka Emma´s hår, om det går för hon har så långt hår. Men skolan idag har väl vart som vanligt. Men nu börjar locktången bli varm, så lägger ut några bilder, här nu.

Nikon D3100 - 18-55 objektiv - Redigerade i Gimp 2.6

                                    

be happy

Hejsan! Idag tänkte jag ju visa lite Gimp tips, men är för trött så tänkte att jag gör det på lördag ifall det inte kommer upp något viktigare! Men det jag tänkte visa är hur man gör skugg text:

Men redigerade en bild iallafall. Men nu, snart , så ska jag plugga engelska och so, glosor i engelska till imorgon. Vart ett kort inägg men aja. Titta in på bloggen på lördag, och alla andra dagar såklart haha :D

                                                 
                                         

Today is the day

Hejsan allihopa! Ändrade den här här under igen för den som jag fixade igår vart förstor i mobilen, för mig iallafall :/ så ändrar tillbaka till den gamla. Men idag kommer nog lite bilder på mig och lite gimp tips tror jag. Hoppas det är någon som läser som har gimp iallafall , annars borde du skaffa det. Men kommer iallafall upp lite inne bilder idag :) hejdå!


gimp

Hejsan! Idag lärde jag mig att skugga text i Gimp 2.6. Så jag bestämde mig för att fixa om den där hejdå saken som jag lägger till i alla inlägg islutet. Så titta på den, så kommer den vara för tillfället. 

                                                                                                     
 
 

före & efter

Tänkte att jag skulle ut med Nova och fota när hon ändå skulle ut och rastas. Men sedan hörde hon hunder som skällde så då vart hon galen så det vart inte så jättebra bilder eftersom hon bara ville till hundarna. Men tog den som hon iallafall tittade in i kameran på. Men idag i skolan på sista lektionen så hade vi SO prov. Det gick väl ganska bra tror jag. Det var lite konstiga frågor och dessutom var våran lärare sjuk. Men bilderna under visar ju före och efter som ni kanske ser, men då tänkte jag visa hur jag redigerade i svart vitt. Oftast redigerar jag så bilden får en lite orange nyans, det tycker jag är fint iallafall. Om ni ser på min bloggdesign som ex. så har jag redigerat nästan alla bilder i orange nyans i Gimp 2.6. Hoppas ni vart nöjda med inlägget iallafall. Kanske bloggar mer ikväll, jag får se :)

      
Nikon D3100 - 18-55 objektiv - Redigerade i Gimp 2.6 

Ha det bra!

Hej

Hejsan! Snart ska jag äta frukost! Men iallafall så som vanligt kommer det ett inlägg lite senare idag. Kanske om det är lite varmare ute så kanske jag går ut och fotar. Annars blir det innefoton, igen ;) Men nu ska jag väl äta då, titta in lite senare!


ansiktsmask

Hej igen! Tänkte att jag slänger in ett snabbt inlägg. Jag har iallafall badat och haft ansiktsmask, denna var ganska bra, fast sedan efter bara några min så började den att klia så fick skölja bort den. Så nu ska jag ta en ansiktskräm och sedan se på toppmodell som börjar nu ;) 

Nikon D3100 -  18-55 objektiv - Redigerad i Gimp 2.6
                                   

innebilder från igår

Hejsan! Som ni vet så skrev jag ett inlägg på morgonen, nu skriver jag ett ganska sent för har vart och dansat. Ny grupp och så :) Men igår redigerade jag ju lite bilder, dom var helt okej :) Tänkte då visa vilken ritplatta jag har. Den är av märket Bamboo. Den kan lagga upp sig i Gimp så man inte kan göra vissa saker. Men annars är den jättebra! Jag är inte för att rita så jag använder den istället för musen på själva datan. Det är mycket lättare att göra saker med ritplattan. Men den är väl ganska bra förutom i Gimp. Fick den i julklapp för några år sedan tror jag. Men här kommer lite bilder från idag, bilderna vart ganska brusiga eftersom det var mörkt ute och sedan funkade inte min taklampa så fick använda mig av en ganska stark lampa som jag har i mitt rum:

Nikon D3100 - 18-55 objektiv - Redigerade i Gimp 2.6
Kommentera om ni vill att jag ska lägga in något speciellt inlägg :)
Tack till alla som säger att min blogg är bra och ni som besöker och kommenterar!

                                   



Efter skolan

Hejsan! Igår så redigerade jag ju bilder som jag sa. Dom bilderna kommer upp lite senare idag! Det kommer upp tre bilder, en av dom tycker jag var ganska fin, hoppas att ni också tycker det då ;) Tack så jätte mycket alla som besökte igår! Blir jätteglad över att ni läser och kommenterar! Sen tror jag att det kommer upp sådana här "före och efter" bilder. Snart måste jag köpa ett objektiv, det ska nog inte vara ett zoom objektiv eftersom jag gillar och fota när och naturbilder. Sedan ska jag köpa en fjärrutlösare, det måste vara med sladd eftersom min kamera inte kan känna av utan sladd. Men igår så såg jag på lite tutorials av hur man gör "the cup song" som är med i filmen Perfect Pitch, jag har väl lärt mig den, men inte själva sången, och sedan gjorde jag den bara med händerna och inte med en mugg/kopp. Men ska försöka med mugg idag! :) Ha det bra och titta gärna in på bloggen sedan!


bilder från idag och igår

Hejsan! Nu har jag redigerat klart lite bilder från när Linn sov över här, hoppas ni blir nöjda :)
Klicka på bilden för att komma till Linns blogg!
Jag innan frågestunds svaren.
Linn innan frågestunds svaren.
Vi innan.
Jag och Nova, foto av Linn.
Igen, foto av Linn.
När vi bakade.
Vi i källaren.
Varm choklad med klippta marshmallows i, jättegott!

Jag har haft jätte kul med Linn idag och igår! Det är så kul att vara med henne så tycker att ni går och tittar på hennes blogg! ( Länken är i bilden där uppe ). Tack till alla som har besökt min blogg idag och igår! Alla foton är tagna med min system kamera Nikon D3100 förutom den lite suddigare på mig och Linn, den är tagen i datan ( Youcam ). Har tagit lite mer bilder innomhus idag som jag ska redigera nu men dom kommer upp imorgon så titta in då på bloggen! Ha det jätte bra alla som läser! Detta är sista inlägget för idag!
                                    
                                                                                                               
                                   
                                                                                                            
 
       

recepten

Hejsan! Som jag hade lovat så skulle jag ju skriva recepten på cupcakesen, här kommer dom:

CHOKLADMUFFINS
12 st (Jag fick 20 st för jag hade mindre formar en det var på bilden)

3 ägg
2,5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 dl gräddfil
2 msk kallt kaffe
3,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kakao
1 nypa salt
100 g mörk choklad 70% ( Går bra med annan )
Klipp gärna 2-3 små bitar av marshmallows i varje muffins.

Gör så här:
Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker tills det är vitt och fluffigt. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda med äggsmeten. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd ner i smeten. Smält chokladen och blanda ner den i smeten.

Fyll muffinsformarna med smet och grädda 12-15 minuter i 175 grader (varmluft) i mitten av ugnen.
Detta receptet kommer från Leila Lindholm. ( JAG HADE I EN OREO KAKA I BOTTEN INNAN JAG HÄLLDE I MUFFINSSMETEN! )

OREOFROSTING
Räcker till 20 st, jag gjorde halva receptet och fick till 10 st.
225 g smör
1/3 dl vispgrädde
2 tsk vaniljsocker
9 ½ dl florsocker
7 stora Oreo kakor, finkrossade
(12 mini Oreos för dekoration)

Gör så här:
1. Vispa ihop smör, grädde och vaniljsocker i en bunke.2. Häll i florsocker lite åt gången medan du vispar. Vispa sedan i minst 2 minuter tills frostingen känns lätt och fluffiga.
3. Vänd sedan ner krossade Oreo-kakor tills allt är välblandat. Spritsa på frostingen på cupcaksen och avsluta med en liten mini-Oreo om du vill.
Detta receptet hittade jag på recept.se. 

CREAM CHEESE FROSTING (HALLON)
Jag gjorde halva detta recept + inprovisation och fick lite mer en till 10 muffins.
60 g mjukt smör 
5 dl florsocker 
1 tsk vaniljsocker 
1 msk färskpressad citron, saften ( Detta skippade vi )
100 g Philadelphiaost ( Vi tog en och en halv matsked )
Några droppar valfri karamellfärg ( Istället hade vi hallon )
Valfritt hur mycket hallon man ska ha, detta är utgångsreceptet men jag och Linn inproviserade lite så vi hade inte i exakt så mycket saker som det står på receptet.
Detta recept kommer också från Leila Lindholm.

Hoppas att ni tycker om recepten, själv har jag bara testat att smaka oreomuffinsen, den var jätte god!
Så om du inte har något att göra så rekomenderar jag detta! Kommentera om du ser att jag har glömt och skriva något :)

Nikon D3100 - 18-55 objektiv - Redigerade i Gimp 2.6
Lite senare idag om jag kommer ihåg/orkar så lägger jag upp lite bilder från idag och igår när Linn sov här!
Ha det bra!
                                    


 
 

sovit

Hejsan! Jag och Linn sitter nu vid datan på madrassen som ligger på golvet ;) Vi har inte ätit frukost ännu men det ska vi göra sen! Hoppas att ni vart nöjda med bilderna från igår! Lite senare idag kommer recepten på allt, men vi inproviserade lite så det är inte riktigt som recepten, men vi bakade:

Chokladmuffins, några hade en oreo kaka i botten. Alla hade tre små marshmallows på toppen innan frostingen.

Vi gjorde en oreofrosting på hälften av cupcakesen, sedan gjorde vi en hallonfrosting på andra hälften av muffinsarna. Dom blev jätte jätte goda! Hoppas att ni bakar dom också, efter jag har skrivit recepten på dom, jag rekommenderar dom verkligen! 
Nu ska jag fixa med lite bilder på datan så skriver jag recepten sen när jag får tid!

Jag har fixat med den här slutbilden som jag kommer skriva i varje inlägg i slutet. 

                                         

bakat med linn

Hejsan! Nu är jag med Linn. Vi har bakat cupcakes, gjort videoblogg, vart och fotat i källaren, vi har gjort ganska mycket idag. Det tog rätt lång tid att göra cupcakesen. Recept kommer imorgon. Här kommer lite bilder från idag: 

 
Nikon D3100 - 18-55 objektiv - Redigerade i Gimp 2.6
                                    


 
 

Svar på frågestunden

adeliat.blogg.se
alveno.blogg.se


Lite kul


Friends

adeliat.blogg.se


redigering

Hejsan! Idag kommer Linn.s! Hon sover här! Idag om vi hinner så ska vi svara på frågerna som vi har fått på frågestunden! Men ni har fortfarande chansen att skriva lite frågor på den! Ni kan klicka på "Frågestund" på vänster sida så kommer ni till det inlägget direkt! Annars är det bara att bläddra ner. Vi ska baka cupcakes idag så titta in i bloggen sedan så har jag några bilder på cupcakesen. Men nu tänkte jag visa hur jag redigerar mina bilder i Gimp 2.6, eller asså ni får se före och efter :')




Nikon D3100 - 18-55 objektiv - Redigerade i Gimp 2.6
Hoppas ni tyckte om idén. Ni kan kommentera om ni vill se hur jag redigerar också :) 

Glöm inte frågestunden ;)

if i where him, i would never let you go

Hejsan! Idag hade vi aktivitestsdag i skolan. Jag hade beachvollyboll. Det var jätte kul förutom att man fick så ont i armarna och att det vaar jätte kallt ute, för vi var tvungna och åka buss dit och det blev kallt iallafall. Jag var där med några tjejer från klassen och niorna. Om du inte har spelat det så borde du göra det! :') Bilderna kommer här: 

Nikon D3100 - 18-55 objektiv - Redigerade i Gimp 2.6

Frågestunden

Hejsan! Om du har missat frågestunden så kan du gärna skriva några frågor på den , den ligger lite längre ner så du får bläddra lite! :)


bilder från idag

Hejsan! Idag tog jag lite kort på dagen när jag kom hem. Det var ju inte så jätte kallt så jag tog lite kort trots allt! Fast den första är ju från igår, testade lite saker i Gimp 2.6 ;)
 
Nikon D3100 - 18-55 objektiv - Redigerade i Gimp 2.6
Är inte speciellt nöjd med bilderna!

frågestund

 Hejsan! Linn.s kommer ju att sova över här på lördag till söndag! Så då tänkte vi att vi kunde ha en frågestund! 

Klicka här för att komma till Linns blogg!

Linn

.


Everything Will be okay in the end, if its not okay, its not the end

Hejsan! Idag ska jag fota lite mera inomhus. Vill fortfarande inte gå ut när det är såhär kallt. Men om det är typ -3 grader så går jag väl ut och fotar, så jag får se hur jag gör! Hoppas ni tyckte om innebilderna eller vad man ska kalla dom som jag tog igår! Dom vart lite mysiga tyckte jag :') Men titta in lite här så kanske, om ni har tur , så kan det komma utomhusbilder ;)
Ha det bra!


if it happened, it was for a reason

Hejsan! Imorse visste jag inte hur kallt det skulle vara på dagen. Men tyckte nu när jag gick hem från skolan att det var för kallt! Så tog lite bilder i mitt rum iallafall. Skoldagen har vart bra! Vi hade No sista lektionen och då var jag klar med allt så då fick jag göra vad jag ville, så det var jätte skönt! Men någon dag måste jag ju verkligen ut och fota, men det är så kallt så jag vet inte haha. Här kommer lite bilder:


Nikon D3100 - 18-55 objektiv - Redigerade i Gimp 2.6

 
 
 

Skola

Hejsan! Jag bloggar idag efter skolan när jag har kommit hem! Måste ut och fota snart igen men eftersom det är så kallt så kanske jag bara kan ta kort inomhus. Jag får se va jag hittar på! Tar inga bilder från mobilen nu för att jag har nog inga som är tagna med system och då blir det extra dålig kvalité! Men ni kan läsa senare idag! Men i helgen ska jag vara med Linn.s, hon sover över hos mig, så det kommer väl lite bilder då! Sen ska vi baka tänkte vi så då får ni se!

badat

Hejsan! Nu har jag badat! Jag hade en ansikttsmask, den på bilden här under. När man applicerade den på ansiktet så vart den varm, den var rinnig, vilket jag tycker att den inte ska vara! Har ju testat en del ansiktsmasker och det där var den sämsta. Vet inte riktigt vart den är köpt men den är väl ifrån H&M eller Lindex tror jag! Men den kanske passar någon annan ;) Här kommer lite bilder:

Nikon D3100 - 18-55 objektiv - Redigerade i Gimp 2.6
Den översta bilden på Nova är när hon rullar sig, vilket hon brukar göra när hon kommer ut i snön! Och den i mitten är på fina Linn.S, ni hittar hennes blogg i några inlägg under, och den sista är ansikts masken som jag inte tyckte om! Ha det bra!
 
 
 
 

Mobil

Hejsan! Skriver från mobilen nu som jag gör om jag skriver på morgonen! Men iallafall, igår var jag med Linn som jag skrev igår. Vi hade det jätte kul! Hon tog massor av roliga bilder med min kamera, vissa kommer upp idag. Nån dag i den här veckan tänkte jag baka något, har du något tips kan du kommentera! Bilderna är tagna med Nikon D3100 - 18-55 objektiv - Dom är inte redigerade i Gimp. Här kommer lite bilder från mobilen:


linns blogg

Hejsan! Just nu är jag med Linn! Vi har gjort en header till hennes blogg, klicka härför att komma till den. Linn håller på med Videofyme på min mobil och håller på att göra massor av videos. Men läs hennes blogg! Har skrivit inlägg för inte så länge sen om hennes blogg , men läs den igen! Jag har nu börjat spara mina bilder i png , vilket gör att dom får betydligt mycket mer kvalité! Här kommer lite bilder iallafall:
Nikon D3100 - 18-55 objektiv - Redigerade i Gimp 2.6

Den sista bilden vart en sådan här bild som inte skulle vart tänkt att bli så, om ni förstår. Men hade typ ingen annan så det fick bli den som fick komma upp här på bloggen! Just nu så håller Linn på att ta kort med min kamera, några bilder kommer upp på henne sedan! Kunde heller inte få Nova att titta in i kameran, hon vart så fokuserad på andra saker än kameran. Men aja, glöm inte att läsa Linns blogg!

Instagram

Hejsan! Ni kan gärna följa mig på Instagram! Jag har betydligt mer bilder att lägga upp där och så! Jag heter adeliat där ;)

Igår såg jag på LOL iallafall, min favorit film! Om du inte har sett den så borde du se den!


ny bloggdesign

Hejsan! Iförrigår fixade jag en ny bloggdesign för den andra vart färgen på mobilen ful. Men nu har jag en ny! Min syster hjälpte mig att sätta in den eftersom jag inte har lärt mig det ännu. Klicka här för att komma till hennes blogg. Ni kan gärna skriva en kommentar om den var fin/eller om den andra var finare! Tårtan som jag bakade igår var jätte god ( bild finns i inlägget under ). Fast hade gjort fel på marängenkrämen som jag hade smetat ovanpå och på kanterna. Jag hade hällt i allt socker och ägg vitorna som tidigt så då när den var klar så kände man allt socker, men annars var den perfekt! Den ska jag nog baka igen till min födelsedag! Jag har redigerat lite bilder som jag lägger upp nu: 


Nikon D3100 - 18-55 objektiv - Redigerade i Gimp 2.6

tårta

Hejsan! Idag åkte vi och hämtade spritsen som jag hade beställt från Lagaochduka , klicka här för att komma till sidan! Den var jätte braatt spritsa med så jag rekomenderar den! Men sedan när jag kom hem så började jag och baka en tårta som jag hade hittat på ;) Vi köpte iallafall alla tre bottnar, det fick bli vanilj bottnar för det fanns inte chocklad bottnar. Men sedan gjorde jag en hallonkräm som fanns på ett recept från en tidning. Och chokladkräm köpte vi också i affären! 

 
Nikon D3100 - 18-55 mm objektiv - Redigerade i Gimp 2.6

kallt

Hejsan! Idag igen bestämde jag mig för att gå ut och fota. Idag var det mycket kallare en det var igår! Det var så fint ljus så ville gå ut och fota lite. Det kommer upp flera bilder som jag har tagit idag, imorgon! Den bilden på Nova är ju från igår som ni kanske har sett, om ni läste min blogg igår! 

Nikon D3100 - 18-55 mm objektiv - Redigerade i Gimp 2.6

 

snö

Hejsan! Idag när jag gick hem från skolan så såg jag att det var en väldigt stark och fin sol som lyste.Så jag bestämmde mig, trots att det var iskallt att gå ut och fota med min hund Nova. Jag var inte ute så jätte länge eftersom det var så kallt. Jag kastade vantarna i snön för att jag skulle fota Nova, smart! Men jag fick några bra bilder på Nova. Jag hann bara fota någon bild på naturen eftersom jag har en lite små galen hund. Jag har redigerat några av dom bättre bilderna, alla bilder är som vanligt redigerade i Gimp 2.6. Här kommer några bilder från idag: 
Tack till alla er som säger att min blogg är bra och ni som läser den!

So

Nu ska vi ha SO i skolan. Bloggar sedan när jag kommer hem! :)


beskrivningar från instagram

Hej igen! Jag gjorde ett inlägg på instagram där det stog att dom 10 första som skrev till mig skulle jag beskriva på min blogg:

Jenna.T: En jätte fin tjej! Går i i samma klass och hon är jätte snäll!

Linn.S: Går i min klass! Underbart snäll och söt! Jätte rolig hela tiden!

Mathilda.S: En söt tjej, går i min skola, jätte bra på att fota! 

Linn.V: Galning, konstig, snäll , fin , :*

Rebecca.H: Fin,snäll, jättebra på att fota, underbar!

Wilma.R: Jätte bra fotograf, mycket mycket snäll , jätte fin! 

Tuva: Underbar , äger på att dansa , går i samma dansgrupp , så underbart fin!

Isabelle: Jätte bra på att dansa, jätte fin , vill känna bättre!

Josefine: Underbar, fin, äger på dans, jätte snäll!

Emma.W: Min underbaraste vän, jätte snäll, fin , gullig , bäst!!

emma

Hejsan! Jag och min kompis Emma tog lite bilder i källaren. Vi fotade med min system kamera Nikon D3100. Vi fick några bra bilder som jag sedan redigerade. Här kommer tre av dom bilderna som vi tog: 

Emmas val var den längst upp ;) Den längst ner , om ni tror det är mitt hår så har ni fel , det är Emmas långa fina hår ;) Lite suddig men det gör inget. 

Bilder

Hejsan! Nu får det bli några oredigerade bilder från mobilen så länge. Fast tar några som är tagen med min kamera Nikon D3100! Den sista med två mig i bilden har jag som alla andra bilder redigerat i Gimp. Det är nog den enda av dom här tre bilderna som är redigerade. Möjligtvis den med solnedgången också.


frost

Hejsan!Idag har jag mest pluggat så det fick bli ett inlägg på kvällen! Jag sitter nu och redigerar bilder. Men typ alla bilder kommer bli lite suddiga nu för att jag måste spara några i .JPG , vill spara i .PNG men bilden blir för stor då så att då kan man inte ladda upp den här.
 
Dom två natur bilderna tog jag för lite mer en 1 månad sen. Den på mig själv Tog jag för några dagar sedan. Den är tagen med Nikon D3000.

Spritsare

Hejsan. Bloggar från mobilen nu för hinner inte starta datan på morgonen och så. Men för två dagar sen tror jag så beställde jag en sprits. Den skulle komma om 1-3 dagar, så då tänkte jag försöka baka macarons. Bloggar senare när jag kommer hem tror jag ;) Google bild!


linn

Hej. Idag har jag inte hunnit blogga så mycket för jag har vart hos min kompis Linn. Läs Linns blogg, tryck( här ) ,den handlar om hennes djur! Den är jätte bra! Så läs den så blir hon glad!
Men iallafall så tänkte jag lägga upp lite bilder nu , jag har inte så mycket bilder från vintern än på min hund Nova, så tog två andra från i höst/somras.
Här är Nova för inte så jätte länge sen.
 
Nova igen.
Bild från hösten ( som ni kanske ser). På denna bild är det sämre kvalité än på dom andra, lyckades inte spara den i samma "form" som dom andra för då vart den för stor, men det kanske inte synns. Alla bilderna som jag lägger upp är redigerade i ett redigerings program Gimp 2.6. 
 

'' bildbomb ''

Hej! Här kommer lite bilder som jag har tagit i somras och en är tagen för inte så länge sedan.
 
 
 

Idag

Idag så kommer lite bilder upp från i somras. Nu när det är snö så finns det ju inte så jätte fina saker och fota, så det kommer lite blandade bilder! Måste tack alla ni 40 + som läste bloggen igår! Ni får hålla koll här i bloggen så ni inte missar bilderna! ;)


Intressen

Nu är allt fixat med headern och så. Jag har fotat lite idag, men det var så kallt så det vart inga bra bilder. Fast då tog jag lite bilder i källaren ( mitten bilden på headern ). Hoppas att ni kommer fortsätta läsa min blogg. Jag tror att jag kommer blogga varje dag , men eftersom detta är en foto blogg till en början så kommer jag inte skriva jätte mycket om vad jag har gjort på dagarna. Men det kommer jag göra när jag har haft bloggen ett dag och när jag känner för det. Men jag är iallafall 12 år. Jag älskar att dansa , och fota självklart ;) Att baka är också ett stort intresse. Det kommer väl upp lite sånna bilder också när jag har bakat lite. Jag brukar oftast sitta vid gimp när jag sitter vid datan. Då brukar jag redigera gamla bilder om jag inte har tagit nya på ett tag.

Hej!

 

Design

Hej , jag skapade min blogg för att jag ville lägga upp lite bilder på sånt jag gör på fritiden, och sen natur bilder och sådant. Designen är bara tillfällig för att jag ska ta kort och göra en ny imorgon. Hoppas att ni fortsätter att läsa min blogg :)


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0